Samsung GALAXY S10, Huawei P30 PRO, DEZAVANTAJ URIAS in fata OnePlus 7 Pro

Samsung GALAXY S10, Huawei P30 PRO au un foarte mare dezavantaj in fata OnePlus 7 Pro din cauza unei decizii ciudate luata de catre compania Samsung in 2019.

Samsung GALAXY S10 ufs 3.0 Huawei P30 PRO oneplus 7 pro

Samsung GALAXY S10, Huawei P30 PRO au parte de un dezavantaj urias in fata OnePlus 7 Pro din cauza unei decizii stupide pe care a luat-o compania Samsung, dar care are impact si asupra unora dintre concurentii sai. Mai exact, Samsung GALAXY S10, Huawei P30 PRO nu au implementate noile chip-uri NAND UFS 3.0 pentru stocare, ele fiind create de catre Samsung, dar OnePlus 7 Pro urmeaza sa le aduca pentru clientii din lumea intreaga.

Samsung GALAXY S10, Huawei P30 PRO au doar medii de stocare NAND produse cu tehnologia UFS 2.1, cu mult inferioara fata de cea UFS 3.0, iar decizia Samsung de a vinde aceste componente pentru OnePlus 7 Pro este una care sigur ii va costa vanzari. Dupa cum mai mult ca sigur stiti deja, Samsung produce cam orice fel de componente pentru telefoane mobile, dar pentru Samsung GALAXY S10 nu a reusit sa produca aceste nou chip-uri UFS 3.0, dar le va vinde concurentei din China.

Samsung GALAXY S10, Huawei P30 PRO, DEZAVANTAJ URIAS in fata OnePlus 7 Pro

Samsung GALAXY S10, Huawei P30 PRO vor fi serios depasite de catre OnePlus 7 Pro atat in performantele generale, cat si in experienta de utilizare pe care o ofera in Android, totul multumita noului mediu de stocare ultra-rapid. Aceste noi chip-uri UFS 3.0 ofera viteze foarte mari pentru transferul de date, cu mult peste cele pe care le ofera Samsung GALAXY S10, Huawei P30 PRO, iar de aici au cel mai mult de castigat cei care vor cumpara OnePlus 7 PRO in aceasta primavara – vara.

Samsung GALAXY S10, Huawei P30 PRO vor fi depasite fara drept de apel atat in testele sintetice de performante, cat si in utilizarea obisnuita, ce implica deschiderea de aplicatii, ceva ce va pune in continuare OnePlus deasupra concurentei. OnePlus 7 Pro a avut anuntat faptul ca va avea o interfata extrem de fluida, ceea ce la Samsung GALAXY S10, Huawei P30 PRO nu e chiar la fel, asa ca exista presiune foarte mare pe OnePlus sa indeplineasca promisiunile CEO-ului sau.

Samsung GALAXY S10, Huawei P30 PRO au fost deja lansate si nu vor mai avea parte de aceste chip-uri de stocare UFS 3.0, insa OnePlus 7 Pro va veni din urma si le va da la o parte, cel putin in materie de experienta in interfata Android.