HBO a ASCUNS in Game of Thrones MAREA GRESEALA din Sezonul 8

Game of Thrones a avut ascunsa foarte rapid cea mai mare greseala de pana acum din sezonul 8, HBO grabindu-se sa elimine o eroare care a uimit foarte multi fani.

Game of Thrones greseala hbo

Game of Thrones a avut sezonul 8 lansat luna trecuta de catre compania HBO, sute de milioane de fani din intreaga lume asteptand cu sufletul la gura sa vada actiunea pregatita pentru ultimul sezon al serialului. Dupa foarte multe surprize care i-au uimit chiar si pe cei mai inraiti dintre fanii Game of Thrones, iata ca in al patrulea episod al sezonului 8 a fost descoperita si o greseala facuta de catre cei de la HBO, una care a fost corectata rapid dupa ce a fost recunoscuta.

Game of Thrones este un serial a carui actiune se desfasoara intr-o lume complet diferita fata de cea in care traim, insa intr-una dintre scenele celui de-al patrulea episod si-a facut loc pe o masa ceea ce parea a fi un pahar de la Starbucks. Printre paharele de vin si bere ale celor care stateau la masa, intre Jon Snow si Daenerys Targaryen si-a facut loc un pahar de cafea, care pana la urma nu era de la Starbucks, dar care ar fi fost uitat din greseala pe masa fie de catre unul dintre actori, fie de catre una dintre persoanele din productie.

HBO a ASCUNS in Game of Thrones MAREA GRESEALA din Sezonul 8

Game of Thrones greseala hbo pahar

HBO a recunoscut ca acel pahar de pe masa nu trebuia sa apara in imagini, insa e greu de crezut ca a fost uitat din greseala de catre cineva acolo, si pare a fi mai mult o tactica de a promova Game of Thrones si mai mult. Totusi, la scurt timp dupa ce greseala a fost facuta publica si a facut inconjurul internetului, cei de la HBO au decis sa elimine acel pahar din episodul 4 al sezonului 8 din Game of Thrones, astfel ca toti cei care-l vad acum, nu vor mai remarca greseala.

Game of Thrones, de-a lungul celor 8 sezoane, nu a prea avut parte de greseli de acest gen, sau cel putin nu in episoadele publicate, cei de la HBO reusind sa le corecteze in partea de editare dupa productie. Indiferent de existenta greselii, sau nu, Game of Thrones a avut acum parte de mai multa promovare gratuita, asa ca HBO nu prea are de ce sa se planga in momentul de fata, pentru ca serialul sau ajunge in atentia mai multor oameni.