Google Lens. Functii SURPRIZA LANSATE de Google

Google Lens. O serie de noi functii surpriza au fost anuntate in mod oficial de catre compania Google pentru utilizarii platformei, iata ce vom putea face cu ea.

Google Lens surprize

Google Lens. Sistemul avansat care ne ajuta sa intelegem lumea mai bine cu ajutorul inteligentei artificiale, si a celor de la Google, a avut parte de un anunt foarte important zilele trecute, dupa ce a fost anuntata o noua functie surpriza. Mai exact, Google Lens are implementat suport mai bun pentru recunoasterea mancarii din meniurile restaurantelor pe care le vizitam, aceasta fiind una dintre cele mai folosite functii ale platformei lansate de catre cei d ela Google.

Google Lens. Acum, sistemul va recunoaste mai usor si mai exact informatiile din meniurile restaurantelor, dar mai mult decat atat, ne va afisa inclusiv poze si review-uri lansate de catre clienti prin intermediul Google Maps pentru acea locatie. Practic, Google Lens este interconectat cu Google Maps pentru a oferi aceasta functionalitate, iar pentur orice fel de mancare dintr-un meniu vor fi afisate pozele si review-urile, asta desigur daca exista unele lasate de catre clienti.

Google Lens. Functie SURPRIZA LANSATA de Google

Google Lens. Mai mult decat atat, cand vine timpul sa platiti nota, sistemul va interpreta in mod automat valorile, si va afisa un meniu pentru a calcula cat bacsis ar trebui sa lasam pentru ospatari, sau cum ar trebui sa impartim nota cu o alta persoana. Pentru cei care gatesc acasa, Google Lens are o alta surpriza, deoarece poate afisa retete din revista Bon Appétit, impreuna cu tutoriale video care ii invata pe oameni cum sa gateasca un anumit fel de mancare.

Google Lens. Pentru ca vorbim despre un sistem atat de complex, el este deasemenea capabil sa citeasca textele, nu doar sa le interpreteze, sau sa le traduca, iar aceasta functionalitate e utila pentru cei care nu stiu sa citeasca, sau nu inteleg anumite semne. Aceasta functie va fi disponibila nu doar in Google Lens standard, ci si in Google Go, deci foarte multe persoane vor avea ocazia de a se bucura de toate aceste functii in curand.

Google Lens. Toate noutatile anuntate de catre compania Google sunt disponibile fie imediat, fie vor fi oferite treptat in urmatoarele saptamani la nivel global, deci nu vom avea foarte mult de asteptat dupa ele.