iPhone XR 2019. DOUA Noi Culori pregatite de Apple

IPHONE XR 2019 va avea parte de doua noi culori pregatite de catre compania Apple pentru carcasa telefonului, iata cum vor arata acestea si ce vei putea alege.

iPhone XR 2019 culori

iPhone XR 2019 va fi lansat in toamna de catre compania Apple, si stim deja ca noul model de smartphone urmeaza sa aiba o noua camera duala in carcasa, montata intr-un ansamblu patrat, foarte ciudat, si complet inutil. Separat de aceasta schimbare importanta, se pare ca Apple va lansa deasemenea doua noi culori pentru carcasa iPhone XR 2019, iar mai jos puteti vedea intre ce va trebui sa alegeti daca veti decide sa cumparati noul model de telefon in toamna.

iPhone XR 2019 urmeaza sa fie in continuare disponibil in 6 culori pentru clienti, exact precum versiunea actuala, doar ca doua dintre ele vor fi modificate pentru a aduce un element de noutate pentru clientii din lumea intreaga. Mai exact, iPhone XR 2019 urmeaza sa fie vandut de catre compania Apple intr-o versiune de culoare verde, si una de culoarea lavandei, ideile celor din Cupertino fiind destul de interesante pentru telefoanele sale.

iPhone XR 2019. DOUA Noi Culori pregatite de Apple

iPhone XR 2019 va fi deasemenea vandut in versiuni de culoare alba, neagra, galbena si rosie, (PRODUCT)RED, astfel ca toti cei care isi doreau sa cumpere o versiune colorata cu una dintre aceste 4 culori, vor avea in continuare posibilitatea de a face asta. Toate cele 6 culori alese de catre compania Apple ar trebui sa fie disponibile in cam aceleasi cantitati pentru lansarea iPhone XR 2019, deci viitorii clienti n-ar trebui sa aiba vreo problema la precomanda.

According to the reliable information sources, the iPhone 6.1 LCD 2019 model will be 6 colours, which is Green and Lavender colour instead of Coral and Blue, in addition to the current 4 colors, White, Black, Yellow and (PRODUCT)RED.

iPhone XR 2019 are in imaginea de mai sus reprezentata cel mai bine schimbarea pentru culori care va fi disponibila anul acesta, asa ca fiecare isi va putea alege modelul dorit de la compania Apple, impreuna cu o carcasa pe masura. E posibil ca Apple sa schimbe culorile si pentru carcasele iPhone XR 2019, astfel ca vom avea parte de schimbari “pe linie”, mai ales ca e nevoie de noi accesorii pentru noua carcasa mai mare.