Windows 10. Veste DEZAMAGITOARE pentru Utilizatori

Windows 10. O veste dezamagitoare vine pentru utilizatorii sistemului de operare, compania Microsoft luand o decizie care nu va bucura foarte multa lume.

Windows 10 dezamagire

Windows 10. O veste dezamagitoare vine, din pacate, pentru utilizatorii din lumea intreaga astazi, compania Microsoft avand planuri destul de neobisnuite cu privire la sistemul sau de operare in urmatoarele luni de zile. Mai exact, Fall 2019 Update pentru Windows 10, daca se va numi asa, nu va aduce noi functii foarte importante pentru utilizatori, ci va fi doar o actualizare minora, care probabil va rezolva problemele de functionare, si va imbunatati performantele generale.

Windows 10. Mai jos puteti vedea un jurnalist american care a discutat cu cei de la Microsoft despre viitoarele actualizari ale sistemului de operare, fiind confirmat faptul ca actualizari majore nu vor fi disponibile in toamna acestui an. Deocamdata cei de la Microsoft n-au lansat vreo versiune beta a actualizarii 19H2, care va fi lansata in toamna pentru Windows 10, iar asta pentru ca inca n-au terminat cu May 2019 Update, si nu prea au ce sa ofere pentru testare, deocamdata.

Windows 10. Veste DEZAMAGITOARE pentru Utilizatori

Windows 10. Avand in vedere ca May 2019 Update este o actualizare destul de importanta, poate ca e normal ca pentru toamna acestui an sa nu exista o schimbare chiar atat de mare pentru sistemul de operare al Microsoft. Din moment ce Windows 10 a avut atat de multe probleme cu actualizarile majore lansate de catre Microsoft, e posibil ca pentru toamna sa existe concentrare doar pe a oferi un update fara probleme, si nu pe implementarea de noi functii majore.

Windows 10. Chiar daca actualizarea pentru toamna nu are deocamdata o versiune beta, in momentul de fata nu stim nici canda ar trebui sa fie lansata actualizarea din mai, Microsoft nereusind deocamdata sa-si finalizeze procesul de testare. May 2019 Update pentru Windows 10 ar trebui sa ajunga la utilizatori pana la finalul acestei luni, insa in functie de modul in care decurge testarea, lansarea versiunii finale ar mai putea fi amanata de catre Microsoft.

Windows 10. Acestea fiind spuse, bucurati-va de actualizarea care va fi disponibila in primavara pentru sistemul de operare, deoarece actualizarea din toamna nu va aduce schimbari la fel de importante, din pacate.