iPhone XR 2019 Arata CIUDAT in PRIMELE IMAGINI

iPhone XR 2019 arata ciudat in primele imagini aparute cu design-ul noului model de smartphone, iata ce pregateste compania Apple pentru clientii sai.

iPhone XR 2019 arata

iPhone XR 2019 este prezentat astazi in primele imagini bazate pe schite preluate de la compania Apple, iar dupa cum puteti vedea, vorbim despre o schimbare neasteptata pentru carcasa viitorului model de smartphone. Mai exact, am aflat din diverse zvonuri faptul ca iPhone XR 2019 urmeaza sa aiba o camera duapa integrata, fie cea din iPhone 11, fie o combinatie intre cea din iPhone XS, si cea care urmeaza sa fie implementata in iPhone 11, detaliile nefiind clare.

iPhone XR 2019 va avea aceasta camera duala integrata intr-un mod destul de neobisnuit in carcasa, iar asta in conditiile in care iPhone XS are un design destul de simplu, dar se pare ca Apple va renunta la el. Pentru iPhone XR 2019 compania Apple vrea sa foloseasca un design patrat pentru camera duala din noile sale telefoane, structura semanand cu cea din iPhone 11, dar in loc de trei camere, precum in acel model, in acesta vom vedea doar doua, din pacate.

iPhone XR 2019 Arata CIUDAT in PRIMELE IMAGINI

iPhone XR 2019 va avea in continuare un ecran cu diagonala de 6.1 inch, insa nu se stie daca va fi LCD, sau OLED, insa e destul de clar ca design-ul pentru el nu va fi modificat de catre cei de la Apple. Dimensiunile pentru iPhone XR 2019 vor fi de 150.9 x 76.1 x 7.8mm, insa in cel mai gros punct al carcasei, aceasta va avea 8.5mm, dar carcasele actuale oricum nu vor mai fi compatibile cu acest model, asa ca nu mai conteaza grosimea in final.

iPhone XR 2019, ca si iPhone 11, vine cu un design atat de mult modificat pentru carcasa incat utilizatorii sunt obligati sa-si schimbe carcasele pe care le-au cumparat, uneori cu bani multi, pentru telefoanele lor. Nu stiu cat de necesar era acest design urat pentru camera iPhone XR 2019, insa cei de la Apple il folosesc oricum pentru ca mai nimeni nu le poate spune ca fac lucruri gresite, iar cand aud asta, nu le prea pasa, si oricum fac ce vor.