Android Q DOWNLOD pe Huawei, Sony, LG, OnePlus, Xiaomi

Android Q download este disponibil pentru telefoanele Huawei, Sony, LG, OnePlus, Xiaomi, Asus, Essential, Nokia, Oppo, Tecno Spark, Realme, Vivo, iata cum il faci.

Android Q DOWNLOD Huawei, Sony, LG, OnePlus, Xiaomi

Android Q download pentru telefoanele de la Huawei, Sony, LG, OnePlus, Xiaomi, Asus, Essential, Nokia, Oppo, Tecno Spark, Realme, Vivo este disponibil in momentul de fata, versiunea beta 3 putand fi instalata pe modelele de telefoane de mai jos. Android Q download poate fi facut foarte usor, iar instalarea nu trebuie facuta inainte ca pe telefoane sa fie realizat un backup al datelor voastre, iar asta pentru ca riscati sa le pierdeti rapid pe toate.

Android Q este oferit in premiera pe o gama variata de telefoane  non-Google, lista fiind una destul de extinsa, dar cei de la Samsung nu fac parte dintre producatorii care iau parte la acest program beta de testare. De ce nu exista Android Q download pentru telefoanele Samsung nu a fost explicat de catre coreeni, insa toti cei care le folosesc telefoanele cam au parte de o dezamagire din acest punct de vedere.

Android Q DOWNLOD pe Huawei, Sony, LG, OnePlus, Xiaomi

Android Q, sau Android 10, aduce foarte multe noutati pentru smartphone-uri, cei de la Google uimind cu noutatile pe care au ales sa le importe de la iOS pentru sistemul sau de operare, numarul acestora fiind mai mare decat in alti ani. Mai jos aveti lista cu primele telefoane non-Google pe care se poate face Android Q download chiar in momentul de fata, 15 telefoane putand avea actualizarea instalata de catre utilizatorii care le folosesc acum.

Android Q urmeaza sa mai fie testat in cateva versiuni beta in urmatoarele luni, dupa care va fi pusa in distributie inclusiv versiunea finala, iar asta se va intampla cel mai probabil in luna august a acestui an. Intre timp, toti cei care vor sa faca Android Q download pentru instalare se vor putea folosi de link-urile de mai sus, iar daca alte modele de telefoane vor fi incluse in lista, atunci le veti gasi cu siguranta aici.