Huawei. Anunt INCREDBIIL de la Fondatorul Companiei

Huawei. Un anunt incredibil a venit de la fondatorul companiei chinezesti, iata ce a afirmat acesta cu privire la produsele care sunt lansate de catre ea.

Huawei anunt fondator

Huawei. Un anunt incredibil vine de la fondatorul companiei chinezesti, acesta intrand iar in atentia lumii intregi in spatele scandalului prin care compania a fost “pusa la zid” de catre o multitudine de tari de pe glob. Fondatorul companiei Huawei a afirmat ca daca i s-ar cere de catre guvernul chinez sa spioneze alte tari cu produsele companiei sale, ar inchide compania imediat, ceea ce este, desigur, ireal, pentru ca nu ar lua vreo decizie de acest gen.

Huawei. Dezvaluirea vine de pa vice-presedintele pentru Europa de Est a companiei chinezesti, Tim Watkins, acesta spunand ca guvernul chinez nu i-a cerut vreodata companiei sa spioneze vreo persoana, sau vreun stat. El afirma ca desi in China exista legislatie care ii obliga pe producatorii de telefoane si tablete sa spioneze pe oricine prin produsele lor, la cererea guvernului, Huawei nu ar fi facut asa ceva, iar fondatorul spune ca nici nu ar face asta in vreun moment.

Huawei. Anunt INCREDBIIL de la Fondatorul Companiei

Huawei. Afirmatiile fondatorului companiei chinezesti nici nu au cum sa fie diferite fata de ceea ce vedem acum, iar asta pentru ca in caz contrar si-ar pierde foarte multi dintre clientii pe care-i are in intreaga lume in momentul de fata. Huawei a afirmat intotdeauna ca nu a spionat pentru guvernul chinez si ca nu o va face, insa diversi oameni din agentiile de informatii din Europa, si alte tari, au afirmat exact contrariul, SUA chiar proband asta in fata unor aliati.

Our founder, Mr Ren [Zhengfei], has made it clear that he has never been asked to hand over any customer data or information, and he has made it clear that if asked he would refuse and if it was attempted to be enforced he would shut the company down.

Huawei. In fata tot mai multor probleme care pun in discutie securitatea produselor sale, compania chinezeasca si-a tot trimis reprezentantii in diverse tari europene pentru a-si linisti atat partenerii, cat si guvernele in a caror tari isi vand produsele. Pana acum n-a reusit sa faca pre aulte in ceea ce priveste relaxarea lucrurilor, dar Huawei incearca sa convinga lumea ca nu e “legata cu un cordon ombilical” de guvernul chinez, desi are foarte mari dificultati in a realiza asta.

Huawei. Intre timp, eforturile chinezilor au reusit sa-i linisteasca pe unii din guvernul Marii Britanii suficient de mult astfel incat sa permita folosirea produselor sale pentru retelele 5G care vor fi lansate in tara.