Huawei. AVERTIZARE de la fostul DIRECTOR al MI6

Huawei. O avertizare foarte importanta vine de la un fost director al MI6, iata ce a avut acesta de spus despre produsele companiei, si ce trebuie sa faca toti oamenii.

huawei director mi6

Huawei. Compania chinezeasca este acum in centrul unui avertisment foarte important facut de catre fostul director al MI6, serviciul de informatii externe al Marii Britanii, lovitura venita pentru chinezi fiind una importanta. Sir Richard Dearlove  este omul care face acesta avertizare privind Huawei, si China in general, el incepand prin a spune ca toti cei care viziteaza tara ar trebui sa isi cumpere un telefon “de unica folosinta” pentru a-l folosi acolo.

Huawei. Lucrand timp de 38 de ani in cadrul MI6, fostul director a aflat foarte multe informatii importante cu privire la modul in care functioneaza compania chinezeasca, dar si modul in care guvernul din China o poate obliga sa faca orice vrea el. Dearlove spune ca Huawei ar putea fi obligata de catre guvernul de la Beijing sa ascunda chip-uri de spionare in in echipamentele 5G care vor fi folosite pentru retelele de telefonie care vor fi lansate in Marea Britanie de catre operatori.

Huawei. AVERTIZARE de la fostul DIRECTOR al MI6

Huawei. Fostul director al MI6 se teme ca echipamentele 5G ale chinezilor pot fi folosite la un moment dat pentru a crea blocaje in telecomunicatiile din tara, sau pentru a prelua controlul asupra anumitor elemente de infrastructura. El spune ceea ce am auzit si de la SUA de aproape un an de zile incoace, americanii spunand in repetate randuri faptul ca Huawei are capacitatea de a spiona comunicatiile unor tari, dar si de a controla modul in care sunt folosite echipamentele 5G, la cererea guvernului chinez.

Huawei’s involvement in building the network, which will allow consumers to download films on their phones in seconds and enable the development of sophisticated technologies like self-driving cars and artificial intelligence, could lead to security risks. Sir Richard, who worked across the world as a frontline MI6 officer before rising to lead the organisation, warned Huawei could be ordered by the Chinese state to insert secret chips into 5G infrastructure that could be ‘triggered’ to disrupt British technology. He said Huawei’s insistence it is independent of the Chinese government was ‘irrelevant’.

Huawei. Nici telefoanele mobile ale chinezilor nu sunt vazute ca fiind sigure de catre fostul director al MI6, insa nici iPhone si iPad nu ar trebui luate de catre oameni si folosite in China, deoarece ar putea fi spionate usor de catre guvern. Fostul director al MI6 critica dur guvernul britanic pentru ca permite folosirea echipamentelor Huawei pentru retelele 5G, spunand ca asta pune tara intr-o foarte mare risc, dar opinia sa nu prea pare sa conteze.

Huawei. In final, Sir Richard Dearlove afirma ca toate declaratiile companiei prin care neaga legatura cu guvernul chinez sunt irelevante, iar ajutorul de care a tot avut parte pare sa cam confirme acest lucru, fara vreun dubiu.

2 COMENTARII

  1. Deci deja e penibil . Nimeni nu vine sa spuna ca a gasit chipuri de spionare sau soft, sau transmitere de date evidenta ,doar ca “ar putea”, bla bla bla .
    Nu ca China nu ar reprezenta un pericol si ca nu ar spiona , dar absolut nimeni nu e in stare sa aduca vreo dovada concreta !
    Vai de capul lor de propagandisti !