Google. ATACA iPhone intr-un Mod NEASTEPTAT

Google. iPhone este atacat intr-un mod complet neasteptat de catre compania americana, iata ce a decis sa faca pentru a contra ceea ce face si Apple.

Google ataca iphone

Google. Ca una dintre cele mai mari companii de pe plenta, ea are in portofoliu o gama extrem de variata de produse, iar printre ele se numara atat servicii online, cat si produse fizice, telefoanele intrand acum vreo cativa ani in atentia sa. Recent cei de la Google au lansat seria de telefoane Pixel 3a, una menita sa atraga clienti din randul celor care nu cauta in mod neaparat cele mai scumpe telefoane mobile existente pe piata.

Google. Compania stie foarte bine ce vinde si intr-o anumita masura isi promoveaza telefoanele ca atare, mai putin cand vine vorba despre unele reclame in care pune Pixel 3a fata in fata cu telefoanele iPhone ale Apple. Intr-o serie de reclame montate in diverse zone din SUA, compania Google compara telefoanele Pixel 3a cu cele iPhone X ale companiei Apple, sau mai bine zis iPhone XS, despre care spune ca sunt mult mai scumpe decat ale sale.

Google. ATACA iPhone intr-un Mod NEASTEPTAT

Google ataca iphone publicitate

Google. Pixel 3a este prezentat de catre companie ca fiind o alegere mult mai buna decat iPhone X multumita pretului de vanzare de doar 399 de dolari, fata de cel de 999 de dolari perceput de catre compania Apple. Problema este ca Google compara un telefon high-end cu unul low-end si cam greseste, pentru ca oamenii care au bani sa cumpere telefoane iPhone atat de scumpe, nu se uita la cele Pixel 3a vandute de catre ea in magazine.

Google. Compania americana a gandit, probabil, totul intr-un mod destul de inteligent pentru a beneficia de reclama gratuita multumita comparatiei pe care o face prin intermediul acestor panouri publicitare amplasate in SUA. Cat succes vor avea ele in a atrage clienti catre Pixel 3a, este greu de spus, dar compania Google vrea totusi sa devina un producator important de smartphone-uri, si face orice poate pentru a-si indeplini planurile.