Windows 10. Microsoft Lanseaza o Noua Functie Utila

Windows 10. Microsoft a lansat o noua functie foarte utila pentru utilizatorii sai, iata ce ofera compania americana pe calculatoarele oamenilor chiar acum.

Windows 10 game bar

Windows 10. O noua functie utila a fost lansata de catre compania Microsoft pentru utilizatorii de calculatoare din intreaga lume, americanii oferind intr-un final ceea ce vor si utilizatorii pe care ii deservesc prin produsele lor. Mai exact, celebra “Game Bar”, care a fost adaugata in Windows 10 special pentru gamerii care vor sa aiba acces rapid la diverse informatii, are incepand de saptamana aceasta inclusiv o optiune speciala care permite descoperirea de oameni cu care se ne jucam online.

Windows 10. “Game Bar-ul” este vizibil deasupra interfetelor aplicatiilor si jocurilor, bara de scurtaturi oferind acces la o varietate de functii care ar trebui cautate in mod normal prin diverse alte aplicatii separate. Pentru ea a fost implementata in versiune beta noua functie de afisare a utilizatorilor cu care sa ne jucam online prin Windows 10, functia avand dnumirea “Looking for Group”, unii dintre utilizatori folosind-o deja cu succes pentru a gasi prieteni cu care sa se joace mai usor.

Windows 10. Microsoft Lanseaza o Noua Functie Utila

Windows 10 game bar online

Windows 10. Pana in momentul de fata aceasta functie are implementat suport pentru a descoperi jucatori din titluri precum Fortnite, Overwatch, Apex Legends, Destiny 2, League of Legends, Minecraft, Sea of Thieves. Desigur ca si alte jocuri care sunt populare in cadrul Windows 10 vor avea parte de suport din partea dezvoltatorilor pentru ca oamenii sa descopere mai usor prieteni cu care sa se joace online, totul fiind gandit int-run asemenea mod incat sa fie cat mai usor de folosit.

Windows 10. Pentru a oferi aceasta functionalitate, sistemul permite efectuarea unor setari in baza carora utilizatorii sa specifice de unde ar trebui sa fie listati jucatorii cu care ar dori sa se joace online. Jucatorii pot alege sa nu fie combinati cu oameni care injura, sau oameni care sunt dispusi sa-i ajute pe novici sa invete, astfel ca Windows 10 ofera o gama foarte variata de posibilitati de a beneficia de cea mai buna experienta posibila pentru aceasta functie.