Samsung GALAXY NOTE 10. PRIMA Imagine cu Bateria

Samsung GALAXY NOTE 10. Prima imagine cu noua baterie a telefonului a aparut pe internet pentru a ne arata de ce surpriza vor avea clientii care-l vor cumpara.

Samsung GALAXY NOTE 10 imagine baterie

Samsung GALAXY NOTE 10. O prima imagine cu bateria pentru noul model de telefon mobil a aparut astazi pentru a ne arata ce anume ni se pregateste din partea companiei coreene din acest punct de vedere. Mai exact, Samsung GALAXY NOTE 10 are prezentata astazi intr-o prima imagine bateria cu capacitate de 4300 mAh pe care o asteptam pentur telefon, desi nu se stie deocamdata care dintre modele ar urma sa o aiba integrata in final.

Samsung GALAXY NOTE 10. E posibil ca aceasta imagine sa ne arate fie bateria modelului standard, fie bateria pentru modelul Pro, ori pentru una dintre versiunile 5G, informatii cu privire la acest lucru nefiind furnizate. Indiferent de situatie, bateria apartine unui model al Samsung GALAXY NOTE 10, si e posibil sa fie regasita si in altele din serie, dar totul depinde de modul in care a gandit compania Samsung lucrurile pentru seria de telefoane.

Samsung GALAXY NOTE 10. PRIMA Imagine cu Bateria

Samsung GALAXY NOTE 10 imagine baterie telefon

Samsung GALAXY NOTE 10. Avand in vedere ca Samsung GALAXY S10 5G are o baterie de 4500 mAh intr-un ecran care va fi foarte similar cu cel al Samsung GALAXY NOTE 10, e foarte posibil ca bateria sa fie de fapt de la o versiune standard. Mi-e greu sa cred ca Samsung GALAXY NOTE 10 in versiunea cu 5G si ecran mare va avea o baterie atat de mica, asa cum mi-e greu sa cred ca si versiune cu ecran de 6.7 inch va avea o baterie atat de mica integrata de Samsung.

Samsung GALAXY NOTE 10. Cu o baterie de 4300 mAh integrata, noul model de smartphone ar putea sa ofere si o autonomie foarte buna pentru clienti, insa depinde foarte muilt si cat de mare va fi diagonala ecranului inclusa pentru el. Daca vorbim despre versiunea cu ecran de 6.3 inch a Samsung GALAXY NOTE 10, atunci bateria de 4300 mAh il va ajuta sa ofere autonomie de top, pentru aproape toata ziua, ceea ce vor clientii.

Samsung GALAXY NOTE 10. Seria de telefoane va fi lansata in vara acestui an, luna august fiind cea mai probabila pentru aparitie, dar deocadmata nu este nimic 100% sigur stabilit.

6 COMENTARII

  1. Eu vad ca Samsung a ramas pe ultimul loc la Android. Huawei si OnePlus sunt pe primul loc si al doilea. Apple e in alta liga.

  2. Daaaa “alta liga “, dar totuși o campanie ne imuna la schimbările de pe piața și ne imuna la depadire și faliment