Samsung GALAXY FOLD. Decizie RADICALA Luata de Samsung

Samsung GALAXY FOLD. O decizie radicala a fost luata de catre compania Samsung cu privire la telefoanele sale, iata ce a decis sa faca compania coreeana acum.

Samsung GALAXY FOLD rezolvare

Samsung GALAXY FOLD. Avand deja lansarea amanata de catre compania Samsung, noul model de smartphone are componentele interne “sub revizuire” de catre coreeni de vreo cateva saptamani, pentru a rezolva problemele descoperite. Ei bine, se pare ca s-ar fi ajuns la un consens in ceea ce priveste rezolvarea problemelor pe care le are Samsung GALAXY FOLD, iar compania coreeana este foarte aproape de a lansa efectiv telefonul in magazine.

Samsung GALAXY FOLD. Schimbarile facute pentru telefoanele coreenilor se concentreaza in principal pe ecran, care care s-a dovedit a fi cel mai fragil in toata aceasta situatie, iar noutatile sunt binevenite din toate punctele de vedere. Mai exact, se pare ca acea folie de pe ecranul Samsung GALAXY FOLD, pe care unii jurnalisti o dezlipeau crezand ca nu are ce cauta acolo, nu mai poate fi acum dezlipita de catre clienti, in vreo forma, deci nu mai poate strica ecranul.

Samsung GALAXY FOLD. Decizie RADICALA Luata de Samsung

Samsung GALAXY FOLD. Desigur ca nu se stie cum a reusit sa faca Samsung acea folie de “nedezlipit” de pe ecranele telefoanelor sale, insa important este ca ea nu mai poate fi dezlipita usor, iar utilizatorii vor avea parte de o experienta mai buna. Separat de asta, compania Samsung a inclus deasemenea o noua avertizare pe telefoanele sale pentru a le da de inteles utilizatorilor ca nu trebuie sa dezlipeasca acea folie de pe ecrane.

According to the industry on May 15, Samsung Electronics is currently testing mobile networks with a Galaxy Fold, and is reviewing plans to release the Galaxy Fold release schedule this month and release it next month. An industry official said, “We believe that Samsung has not yet confirmed its launch date because it needs to obtain a new license for the product that compliments the problem in each country.”

Samsung GALAXY FOLD. Separat de ecran, cei de la Samsung incearca sa rezolve si problemele cu spatiul lasat intre balama si ecrane, acolo unde pot intra obiecte de mici dimensiuni, care ajung sub ecran, si il distrug. E posibil ca Samsung sa aleaga sa acopere acea zona, sau sa introduca un element care sa protejeze mai bine spatiul interior, astfel incat orice murdarie ar intra sub ecranul Samsung GALAXY FOLD, sa nu existe riscul ca acesta sa fie distrus.

Samsung GALAXY FOLD. Versiunile revizuite ale telefoanelor coreenilor sunt deja in testare la inginerii companiei, si daca totul decurge fara probleme, lansarea ar putea avea loc luna viitoare.