Samsung GALAXY FOLD. Prima SCHIMBARE pentru Lansare

Samsung GALAXY FOLD. O prima schimbare importanta este facuta de catre compania Samsung in vederea lansarii telefonului, iata ce vor vedea clientii pe telefoane.

Samsung GALAXY FOLD pregatire

Samsung GALAXY FOLD. Dupa cum prea bine stiti deja, noul model de smartphone are amanarea lansata de catre compania Samsung din cauza problemelor cu ecranul, care poate fi distrus foarte usor de catre utilizatori fara sa stie. Pentru ca problema este una foarte grava, cei de la Samsung au facut o schimbare foarte importanta pentru Samsung GALAXY FOLD, iar ea e vizibila intr-o prima imagine cu noul manual de utilizator pentru smartphone.

Samsung GALAXY FOLD. Mai exact, puteti vedea in imaginea de mai jos ca Samsung a schimbat manualul de utilizator pentru smartphone astfel incat sa reprezinte foarte clar faptul ca dezlipirea folositi de pe ecran il poate distruge. Aceasta folie face parte din ecranul telefonului, si ii asigura functionalitatea, insa unii jurnalisti au dezlipit-o crezand ca nu este esentiala pentru Samsung GALAXY FOLD, distrugand ecranul, si implicit telefoanele primite pentru testare.

Samsung GALAXY FOLD. Prima SCHIMBARE pentru Lansare

Samsung GALAXY FOLD pregatire lansare

Samsung GALAXY FOLD. Lansarea a fost amanata in urma aparitiei acestor probleme, compania Samsung luand decizia de a aplica si mai multe avertismente privind aceasta folie de pe ecran, astfel incat clientii sa nu o dezlipeasca. Separat de avertismentul de pe ecran, Samsung GALAXY FOLD urmeaza sa includa unul si pe manualul de utilizare, astfel incat lumea sa vada foarte clar ca daca va dezlipi acea folie va avea probleme cu telefonul, si ar putea fi nevoita sa-i inlocuiasca cel putin ecranul.

The main screen contains a special screen shield. The protective naegeona can cause damage when used as adhesive protective film, peel off stickers. This was confirmed Samsung Galaxy haeteum specify the potential damage of the folds in the user manual.

Samsung GALAXY FOLD. Avand atat de multe avertismente aplicate pentru utilizatori, compania coreeana va putea evita sa inlocuiasca in mod gratuit ecranele oamenilor daca acestia le vor strica prin dezlipirea acelei folii. Desigur ca asta nu va scuti compania de scandaluri, dar asa macar ea va putea spune ca a avertizat clar toata lumea cu privire la ceea ce are Samsung GALAXY FOLD, si la ceea ce trebuie sa fie atenti utilizatorii cand il folosesc.

Samsung GALAXY FOLD. Avand lansarea amanata, telefonul deocamdata nu are o data clara pentru punerea in vanzare, desi se zvoneste ca ar putea ajunge in magazine undeva prin cursul lunii iunie.