iPhone 11. De ce vor CRESTE PRETURILE Noilor Modele

iPhone 11 si iPhone 11 Max vor avea preturi mai mari anul acesta, iata de ce Apple va fi obligata sa le ceara mai multi bani clientilor pentru noile telefoane.

iphone 11 preturile

iPhone 11 va fi lansat in toamna de catre compania Apple, insa e posibil sa vina cu preturi mai mari, iar diferenta nu va fi chiar atat de mica precum isi imagineaza foarte multa lume acum. Saptamana aceasta Donald Trump a semnat intrarea in vigoare a unor modificari pentru importurile de produse in SUA, iar in baza lor telefoanele iPhone ale Apple ar urma sa se scumpeaza, iPhone 11 putand fi cu pana la 14% mai scump cand va fi lansat.

Cresterea de 14% pentru pretul iPhone 11 ar fi totusi o veste buna, pentru ca Apple ar subventiona o parte din cresterea costurilor de import impuse de catre Trump, totul pentru a nu-si vinde telefoanele prea scump. Cu o crestere de 14% la pretul d vanzare, iPhone 11 ar urma sa coste 1140 de dolari, fara TVA, in comparatie cu doar 1000 de dolari, cat costa acum iPhone XS, iar asta ar complica si mai mult situatia celor de la Apple.

iPhone 11. De ce vor CRESTE PRETURILE Noilor Modele

Desigur ca Apple ar putea sa subventioneze cresterea costurilor de productie pentru iPhone 11, insa asta ar insemna sa renunte la o buna parte din profit, sau sa creasca preturile si in alte piete, pentru a compensa pierderile. Parerea mea este ca Apple va creste global preturile seriei iPhone 11 in raport cu cea iPhone XS pentru a compensa ceea ce se intampla in SUA, dar desigur ca oficial lucrurile nu vor fi prezentate in acest mod, chiar daca acesta va fi rezultatul.

Apple would need to raise the price of the iPhone by 14% in order to offset the costs of new tariffs. The iPhone XS price would go from $1,000 to $1,142.

iPhone 11 ar putea avea in SUA preturi mai mari cu 10% – 14%, pentru a compensa cresterea impozitelor la import, insa in Europa, de exemplu, ne putem astepta la cresteri de 5 – 10 euro la preturile finale. In Romania cresterile ar putea fi chiar mai mari de atat, iar asta din cauza cursului leu – euro, deci cred ca un minim de 50 de LEI la pretul seriei iPhone 11 este ceva ce pare destul de sigur in momentul de fata.

iPhone 11 va fi anuntat in luna septembrie, iar pana atunci vom afla cu siguranta care sunt preturile stabilite de catre cei de la Apple pentru partenerii din Europa.

15 COMENTARII

  1. Ce să înțelegi tu la 16 anişori. ?‍♂️

    Când ai ceva ce nu are toată lumea, prețul creşte — nu poate să fie la fel.

  2. Bună scuza . Apropo chiar nu ai ce face la 11 noaptea?
    Şi cum se face că a dispărut Srb şi că tu ai reapărut ca prin magie pe acest site după mai bine de o lună ?

  3. Vânzări putine , banii mulți …ceva de genul ….vor sa recupereze băieții …doar asa te duci in jos . Apple = Nokia 2