Netflix. PROBLEMA GRAVA de care NIMENI NU Stia

Netflix are o problema foarte serioasa de care mai nimeni nu stia pana in prezent, iata in legatura cu ce trebuie sa fii foarte atent in acest moment.

Netflix baterie

Netflix este de departe cea mai mare platforma de streaming video la cerere, peste 100 de milioane de abonati din lumea intreaga vizionand zilnic filme si serialele din platforma, dar nimeni nu stia despre aceasta problema serioasa. Mai exact, se pare ca aplicatia Netflix pentru Android are o problema extrem de serioasa care consuma extrem de mult din energia bateriei, reducand intr-o foarte mare masura autonomia si lasand utilizatorii extrem de frustrati in ultimele luni.

Netflix a reusit in cateva dintre recentele versiuni ale aplicatiei pentru Android sa faca anumite modificari care ii permiteau acesteia sa genereze consum de resurse ale procesorului si placii video din telefoane cand acestea nu erau folosite. Practic, desi telefoanele stateau inchise, in realitate aplicatia Netflix folosea procesorul si placa video in mod constant, nimeni nu stie pentru ce, iar asta consuma peste noapte energia din baterie cu pana la cateva zeci de procente.

Netflix. PROBLEMA GRAVA de care NIMENI NU Stia

Netflix baterie android

Netflix a fost atentionata in legatura cu acesta problema de catre o publicatie care a reusit sa analizeze consumul de energie din baterie, si a descoperit care a fost adevarata sursa a sa, compania rezolvand foarte rapid problema. Puteti vedea in imaginea de mai sus care dintre versiunile aplicatiilor Netflix pentru Android sunt afectate de catre aceasta problema si au consum foarte mare de energie cand telefoanele nu sunt folosite, dar si care nu au aceasta problema, cea mai recenta versiune functionand impecabil.

By using Mobile Enerlytics’ battery drain testing tool Eagle Tester, we were able to determine in minutes that indeed Netflix is constantly leaking battery even when sitting idle in the background. Further, Eagle Tester pinpointed the root cause to be the ProcessManager thread calling wait4 system call in an infinite loop.

Netflix, in ciuda acestei descoperiri, nu a oferit si vreo explicatie pentru cauza acestei probleme, astfel ca nimeni nu stie, practic, de ce era generat acest consum in fundal cand telefoanele si aplicatia trebuiau sa fie, de fapt, inchise. Fara explicatii prea multe, utilizatorii nu prea au ce sa faca in momentul de fata decat sa actualizeze aplicatia Netflix pentru a scapa de problemele din cauza carora le era consumata energia din baterie, si sa spere ca viitoarele versiuni ale aplicatiilor vor fi mai bune.

1 COMENTARIU

  1. Nu știu cât de satisfăcător este să te uiți pe telefon oricât de bun ar fi pe Netflix, să fim serioși, dacă vrei cu adevărat să te relaxezi te uiți pe un televizor sau cel puțin pe o tabletă ce sare de 14 centimetri în diagonală ! Înțeleg că ești consumator înrăit dar ce nu pot înțelege cum te poți mulțumi doar cu ecranul telefonului când sunt slavă Domnului atâtea opțiuni pe piață . . . Nu neg și eu la seriale precum Prietenii tăi, cum am cunoscut-o pe mama voastră nu mi trebuie neapărat un tv dar măcar laptopul . . .