Windows 10. Schimbare IMPORTANTA pentru Task Manager

Windows 10. O schimbare foarte importanta pentru task manager a fost implementata de catre compania Microsoft in cea mai recenta versiune a sistemului de operare.

Windows 10 Task Manager noutati

Windows 10. O noua versiune beta a sistemului de operare pentru calculatore a fost lansata de catre compania Microsoft in cursul zilei de ieri, iar in ea a inclus o schimbare importanta pentru Task Manager, pe care il foloseste multa lume. Build-ul 18895 al Windows 10 a fost lansat pentru cei care testeaza versiunile beta ale sistemului de operare, insa vorbim despre cele oferite pentru actualizarea care va fi lansata in primavara anului 2020, deci nu e ceva ce va fi oferit in 2019, asa ca mai avem de asteptat dupa noutati.

Windows 10. Pentru aceasta actualizare, compania Microsoft a facut schimari inclusiv pentru Task Manager, una dintre cele mai importante aplicatii care ofera control asupra a ceea ce se intampla in cadrul sistemului de operare. Pentru aceasta actualizare compania Microsoft a inceput sa listeze pentru utilizatori tipul de mediu de stocare pe care il au conectat la calculator, Windows 10 putand face diferenta intre un HDD obisnuit, si un SSD.

Windows 10. Schimbare IMPORTANTA pentru Task Manager

Windows 10 Task Manager noutati

Windows 10. Puteti vedea in imaginea de mai sus cam cum arata aceasta modificare implementata de catre compania americana, si puteti observa ca acum va fi mult mai usor de deosebit fiecare mediu de stocare in parte. Aceasta modificare pentru Windows 10 este foarte utila pentru cei care au mai mult de un mediu de stocare conectat la calculator, iar asta pentru ca ii ajuta sa vada mult mai usor ce activitate au cele care ii intereseaza pentru a le monitoriza mai usor.

In Task Manager’s performance tab, you’ll now be able to see the disk type (e.g. SSD) for each disk. This is particularly helpful when trying to differentiate between multiple disks.

Windows 10. Separat de aceasta noutate, cei de la Microsoft au mai implementat deasemenea si alte schimari pentru utilizatori, rezolvand unele dintre problemele raportate pana in momentul de fata de catre cei care testeaza sistemul de operare. Mai mult decat atat, au fost rezolvate inclusiv probleme cu driverele pentru anumite componente conectate la calculatoare, astfel ca experienta finala de utilizare e mult mai buna.

Windows 10. Avand in vedere ca aceasta noua versiune a sistemului de operare va fi lansata abia in prima parte a anului 2020, vom mai avea destul de asteptat pana cand vom putea folosi noutatile pregatite pentru ea.