Huawei P30 PRO. UMILESTE Galaxy S10, OnePlus 7 PRO cu Autonomia

Huawei P30 PRO. Umileste fara drept de apel Samsung GALAXY S10, iPhone XS Max, OnePlus 7 Pro, si XIaomi Mi 9 intr-un test al autonomiei bateriei.

Huawei P30 PRO autonomie

Huawei P30 PRO. Telefonul recent lansat de catre compania chinezeasca pe pietele din intreaga lume se dovedete a fi un adversar de temut pentru foarte multe modele de telefoane mobile, sau cel putin asta ne sugereaza un test recent. In clipul video de mai jos puteti vedea o comparatie privind autonomia bateriei pe Huawei P30 PRO, Samsung GALAXY S10, iPhone XS Max, OnePlus 7 Pro, si Xiaomi Mi 9, castigatorul fara drept de apel fiind primul telefon

Huawei P30 PRO. Telefonul chinezilor de la Huawei reuseste sa ramana cu 11% din energia bateriei in momentul in care ultimul dintre celelalte se inchide, dovedind ca au fost facute imbunatatiri mari pentru autonomia sa. Chiar daca are si cea mai mare baterie dintre toate, diferenta este de doar 200 mAh intre Huawei P30 PRO si OnePLus 7 Pro, de doar 100 mAh fata de Samsung GALAXY S10, de 900 mAh fata de Xiaomi Mi 9, si de 1000 mAh fata de iPhone XS Max.

Huawei P30 PRO. UMILESTE Galaxy S10, OnePlus 7 PRO cu Autonomia

Huawei P30 PRO. Diferenta dintre capacitatea de stocare a energiei si autonomia obtinuta de catre telefonul chinezilor si telefoanele concurente este mult mai mare, iar asta probabil multumita optimizarilor facute de catre Huawei. Totusi, cel mai impresionant dintre toate este Xiaomi Mi 9, cu o baterie cu 900 mAh mai mica, reusint sa-i tina piept lui Huawei P30 PRO, dar intrecand Samsung GALAXY S10, sau OnePlyus 7 Pro, care au baterii mai mari.

Huawei P30 PRO. Trebuie mentionat si faptul ca telefoanele Huawei si Xiaomi au rezolutii mai mici decat cele ale concurentei, iar asta conteaza, insa nu exista diferenta foarte mare dintre Xiaomi Mi 9 si restul, deci acolo e vorba de cu totul altceva. Totusi, Huawei P30 PRO este in momentul de fata regele smartphone-urilor in materie de autonomie a bateriei, sau cel putin aceasta este concluzia care poate fi trasa dupa acest test.

Huawei P30 PRO. Cei de la Huawei nu s-au laudat prea mult cu autonomia bateriei acestei serii de telefoane, insa in baza acestor rezultate, poate ca ar trebui sa o faca mai mult, si mai des, pentru ca, aparent, cam au de ce.