AirSynth te Ajuta sa Creezi Muzica folosind Face ID

AirSynth muzica face id iphone

AirSynth este o noua aplicatie lansata pentru telefoanele iPhone care au Face ID integrat de catre compania Apple, iar cu ajutorul sau poate fi creata rapid muzica de catre utilizatori. In clipul video de mai jos puteti vedea cum functioneaza aplicatia AirSynth, ea oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a crea muzica prin miscarile mainilor.

AirSynth foloseste API-urile speciale pe care compania Apple le ofera pentru dezvoltatori prin intermediul camerei TrueDepth, ele preluand imagini de la senzorii si camera frontala. Puteti vede acat de usor poate fi controlata muzica prin unduiri ale mainilor si AirSynth, insa acesta este doar un demo simplu pentru ceea ce poate Face ID.

Apple a implementat o serie de senzori foarte avansati in camera TrueDepth pentru Face ID, iar ceea ce vedem mai jos poate fi transformat intr-o aplicatie mult mai utila. Desigur ca de la un simplu demo si pana la ceva complex e cale lunga, insa e interesant de vazut ce poate oferi o aplicatie ca AirSynth pentru Face ID.