Huawei MATE 30 PRO. AVANTAJUL URIAS fata de iPhone 11, S10

Huawei MATE 30 PRO. Noul model de smartphone al companiei Huawei vine cu un avantaj urias in fata iPhone 11, Samsung GALAXY S10, iata ce le va oferi clientilor.

Huawei MATE 30 PRO avantaj

Huawei MATE 30 PRO. Noul model de smartphone al companiei Huawei va avea un avantaj foarte mare in fata Samsung GALAXY S10, sau iPhone 11 in acest an, iar asta e foarte clar vizibil in baza a ceea ce vedem in momentul de fata. Mai exact, Huawei MATE 30 PRO va veni cu o autonomie foarte buna pentru clientii din lumea intreaga, Huawei P30 PRO reusind deja sa-si intreaca concurenta fara drept de apel din acest punct de vedere, iar lucrurile vor merge doar spre mai bine.

Huawei MATE 30 PRO. Cu un nou chip Kirin 985 si o baterie de capacitate mai mare, noul model de smartphone le va oferi clientilor autonomie superioara fata de iPhone 11, Samsung GALAXY S10, Samsung GALAXY NOTE 10, sau Google Pixel 4. Autonomia este extrem de importanta pentru clientii care cumpara smartphone-uri, iar Huawei MATE 30 PRO nu va dezamagi din acest punct de vedere, asa cum nici Huawei P30 PRO nu o face in momentul de fata.

Huawei MATE 30 PRO. AVANTAJUL URIAS fata de iPhone 11, S10

Huawei MATE 30 PRO. Autonomia este un avantaj foarte puternic pentru acest model de smartphone, insa nu va fi singurul lucru pe care il va avea in plus fata de iPhone 11, sau Samsung GALAXY S10, ori NOTE 10. Camera quad ce va fi integrata in Huawei MATE 30 PRO va fi deasemenea un alt punct forte pentru telefon, iar asta in conditiile in care asteptarile sunt foarte mari pe partea de fotografie de la toti producatorii de smartphone-uri din lumea intreaga.

Huawei MATE 30 PRO. Pentru o baterie de capacitate mare, peste 4200 mAh, cei de la Huawei vor implementa deasemenea si un sistem de incarcare rapida foarte capabil sa livreze o cantitate mare de energie intr-o perioada scurta de timp. Huawei MATE 30 PRO va avea un sistem de incarcare rapida de minim 55W, la fel ca Huawei MATE X, iar asa autonomia foarte buna va fi completata si de un sistem de incarcare rapida demn de un asemenea model de telefon.

Huawei MATE 30 PRO. Lansarea modelului va avea loc in toamna acestui an, mai mult ca sigur prin luna septembrie, sau octombrie, asa ca nu mai avem foarte mult de asteptat pana cand va fi dezvaluit in mod oficial.

26 COMENTARII

  1. ce rezolutie? stai calm ca mai mult de fullhd pana la 7-8″ nu ai nevoie
    Restul e praf pt specificatii ca sa iti ia banii si sa invete adolescentii ca tine sa dea comentarii de acest gen

  2. ce cosuri? sa inteleg ca tu ai? de ai venit cu aceasta concluzie? te macina ca se uita lumea la tine? esti complexat rau observ

  3. draga, imac are 5k…deci Apple poate acolo unde isi are rostul
    La voi, la autisti, este ok sa va scrie pe hartie ca are super rezolutie pe un cacactzel mic de 6-7″ si gata…sunteti sluga

  4. Nu jignesc cu nimic – esti huawei sheep demonstrat . Cu nimic diferit de apple sheep. E un epitet unanim acceptat de societate pt cineva care nu poate scoate capul din curul unei companii idol .
    Ce rezolutii au P30(pro) ?

  5. Ce legătură are rezoluția P30 PRO cu MATE 30 PRO?
    Ai citit măcar titlul articolului sau nici atât nu poți înțelege? Te faci de râs la fiecare postare cu aberațiile tale, dar continui cu perseverență să ne uimești. Keep On!

  6. Ce rezolutie va avea Mate 30 ? Uimeste-ma !
    Eu am pus o intrebare in primul post , avand in vedere ca telefoanele din seria 30 au rezolutie slaba pana acum . E un motiv pt “autonomia uriasa” ?
    Nu mai fii asa butthurt pt huawei !

  7. samsung sheep..la fel ca huawei sheep etc
    Tu realizezi ca dai niste explicatii ce iti sunt si tie valabile?
    Doamne fereste…chiar cred ca IQ samsonistilor este cel mai scazut

  8. Nu există seria 30. Există seria Y, seria P, seria Mate, etc. Cu diferențe notabile între ele.
    Presupunând că nu va fi adusă nici o îmbunătățire la modelul Mate 30 PRO față de Mate 20 Pro, rezoluția ar rămâne la 1440 X 3120 pixeli, cu o densitate de 538 ppi. Ceea ce din câte știu doar One Plus 7 Pro prezentat recent mai are.
    Deci să zicem că rămâne același ecran, fără nici o îmbunătățire la Mate 30 PRO despre care era vorba în articol, cum rămâne cu afirmația ta referitoare la rezoluția de doi lei a telefoanelor Huawei? Dă-mi exemple de telefoane cu rezoluții mai bune.

  9. Tu vorbești? Dacă erai gramatical, și cu limba romana, scri și tu corect totul. Vei tine cont și de cuvintele care se scriu cu literă mare. De ex “Apple” este A mare. Frate corectează cei care greșesc Ce aveți oameni buni!

  10. Nu s adeptul sa investesc mult și des în tel…am un p10lite și e ok, menționez ca nu ma joc…doar uzual fb… Internet… Tel… Un lite e ok…