Huawei MATE 30 PRO. AVANTAJUL URIAS fata de iPhone 11, S10

Huawei MATE 30 PRO. Noul model de smartphone al companiei Huawei vine cu un avantaj urias in fata iPhone 11, Samsung GALAXY S10, iata ce le va oferi clientilor.

Huawei MATE 30 PRO avantaj

Huawei MATE 30 PRO. Noul model de smartphone al companiei Huawei va avea un avantaj foarte mare in fata Samsung GALAXY S10, sau iPhone 11 in acest an, iar asta e foarte clar vizibil in baza a ceea ce vedem in momentul de fata. Mai exact, Huawei MATE 30 PRO va veni cu o autonomie foarte buna pentru clientii din lumea intreaga, Huawei P30 PRO reusind deja sa-si intreaca concurenta fara drept de apel din acest punct de vedere, iar lucrurile vor merge doar spre mai bine.

Huawei MATE 30 PRO. Cu un nou chip Kirin 985 si o baterie de capacitate mai mare, noul model de smartphone le va oferi clientilor autonomie superioara fata de iPhone 11, Samsung GALAXY S10, Samsung GALAXY NOTE 10, sau Google Pixel 4. Autonomia este extrem de importanta pentru clientii care cumpara smartphone-uri, iar Huawei MATE 30 PRO nu va dezamagi din acest punct de vedere, asa cum nici Huawei P30 PRO nu o face in momentul de fata.

Huawei MATE 30 PRO. AVANTAJUL URIAS fata de iPhone 11, S10

Huawei MATE 30 PRO. Autonomia este un avantaj foarte puternic pentru acest model de smartphone, insa nu va fi singurul lucru pe care il va avea in plus fata de iPhone 11, sau Samsung GALAXY S10, ori NOTE 10. Camera quad ce va fi integrata in Huawei MATE 30 PRO va fi deasemenea un alt punct forte pentru telefon, iar asta in conditiile in care asteptarile sunt foarte mari pe partea de fotografie de la toti producatorii de smartphone-uri din lumea intreaga.

Huawei MATE 30 PRO. Pentru o baterie de capacitate mare, peste 4200 mAh, cei de la Huawei vor implementa deasemenea si un sistem de incarcare rapida foarte capabil sa livreze o cantitate mare de energie intr-o perioada scurta de timp. Huawei MATE 30 PRO va avea un sistem de incarcare rapida de minim 55W, la fel ca Huawei MATE X, iar asa autonomia foarte buna va fi completata si de un sistem de incarcare rapida demn de un asemenea model de telefon.

Huawei MATE 30 PRO. Lansarea modelului va avea loc in toamna acestui an, mai mult ca sigur prin luna septembrie, sau octombrie, asa ca nu mai avem foarte mult de asteptat pana cand va fi dezvaluit in mod oficial.