Huawei MATE 30 PRO. ASA va ARATA Noul Telefon

Huawei MATE 30 PRO. Noul model de telefon al companiei Huawei este astazi prezentat intr-o forma aproape finala pentru lumea intreaga, iata cum va arata.

Huawei MATE 30 PRO arata

Huawei MATE 30 PRO. Asa va arata noul model de telefon pe care compania chinezeasca Huawei intentioneaza sa il puna in vanzare undeva in cursul urmatoarelor luni pentru clientii din lumea intreaga. Foarte mult dintre fanii celor de la Huawei asteapta schimbari foarte mari pentru Huawei MATE 30 PRO, iar clipul video de mai jos prezinta intr-obuna masura unele dintre noutatile de care vor avea parte in momentul lansarii pe piata.

Huawei MATE 30 PRO. Design-ul general al telefonului va fi extrem de similar cu cel pe care-l vedem in clipul video de mai jos, si ar fi bine sa il tineti minte, pentru ca il veti vedea iar in toamna. Pe de alta parte, camera frontala a Huawei MATE 30 PRO nu va fi una simpla intr-un decupaj mic, ci una cu senzori 3D, intr-un decupaj mare, care sa permita inclusiv oferirea unor functii pentru recunoastere faciala avansata pentru clienti.

Huawei MATE 30 PRO. ASA va ARATA Noul Telefon

Huawei MATE 30 PRO. Trecand acum la carcasa, este foarte clar vizibila camera similara cu cea implementata in modelul pus in vanzare in cursul anului trecut de catre compania chinezeasca. Nu stiu daca noua camera quad din Huawei MATE 30 PRO va avea senzorii de imagine pozitionati chiar precum ii vedem in clipul video de mai sus, iar asta pentru ca nu prea arata logic ceea ce a creat graficianul acesta pentru noi, dar orice e posibil in final.

Huawei MATE 30 PRO. Exact precum acest concept ne arata, design-ul general al noului model de smartphone va fi foarte similar cu cel oferit in cursul anului trecut, foarte multi fani apreciind ce e acum pe piata. Culorile care sunt prezentate in acest concept pentru Huawei MATE 30 PRO nu sunt nici ele 100% corecte, pentru ca deocamdata n-au aparut informatii cu privire la ceea ce va fi oferit de catre Huawei din acest punct de vedere.

Huawei MATE 30 PRO. Noul model de smartphone va fi lansat in toamna acestui an, lunile septembrie, sau octombrie, fiind cele in care telefonul este asteptat sa ajunga in mod oficial in magazine.

1 COMENTARIU