Apple Park a fost Inaugurat Oficial cu un Omagiu Adus lui Steve Jobs (VIDEO)

Apple concert Lady Gaga omagiu Steve Jobs

Apple Park a fost unul dintre visele lui Steve Jobs, fostul co-fondator al Apple fiind foarte activ implicat in procesul de proiectare al noului campus al companiei. Din pacate el nu a reusit sa isi vada visul adus la indeplinire, insa Tim Cook a avut grija sa-l faca asa cum si-ar fi dorit fostul sau foarte bun prieten.

Apple Park a fost deschis pentru angajati de cateva luni bune, insa abia cum a fost organizat si un eveniment oficial de deschidere, cu un concert grandios, tinut de catre Lady Gaga. In cadul acestui concert i-au fost aduse si cateva omagii lui Steve Jobs, omul care a lucrat pentru ca totul sa fie posibil.

Ce parere aveti despre modul in care a fost inaugurat Apple Park, si omagiat Steve Jobs ?

a

Articolul precedentHuawei MATE 30 PRO. PROBLEMA URIASA pentru Telefon
Articolul următorUBER, Bolt, Vestea PROASTA pentru TOTI Romanii
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.