UBER, Bolt, Vestea PROASTA pentru TOTI Romanii

UBER, Bolt, sunt vanate de taximetristi si autoritati, iar toti clientii din Romania au parte de o veste extrem de proasta in momentul de fata.

UBER Bolt probleme

UBER, Bolt, au soferii vanati de catre taximetristi si politie inca de pe la jumatatea aceste saptamani, cand a intrat in vigoare ordonanta de urgenta ce usureaza amendarea lor pentru munca pe care o fac prin platforma. Pana acum au fost amendati cel putin 16 soferi de la UBER, Bolt, doar in Bucuresti, iar in alte orase din tara vor fi cu siguranta aplicate amenzi daca politia se va gandi sa-i prinda pe cei care folosesc aceste platforme.

Desi UBER, Bolt, au avut promis faptul ca o alta ordonanta de urgenta va fi adoptata pentru a le reglementa activitatea, si a corecta situatia actuala, se pare ca aceasta nu va fi adoptata prea curand, din pacate pentru clienti si soferi. Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a spus ca pana la finalul acestei luni va fi finalizat proiectul care va reglementa activitatea UBER, Bolt, in Romania, dar adoptarea ar putea avea loc abia cel mai devreme luna viitoare.

UBER, Bolt, Vestea PROASTA pentru TOTI Romanii

Intre timp, preturile curselor din platformele UBER, Bolt, au crescut de 3 ori din cauza reducerii drastice a numarului de masini active in platforma, iar asta inseamna costuri mult mai mari pentru toti clientii. Soferii isi risca placutele de inmatriculare, carnetul, si castigurile, in timp ce clientii nu mai au ce masini sa comande prin platformele UBER, Bolt, astfel ca toata lumea pierde, si doar taximetristii mai castiga cate ceva din asta, desi nu se stie cam cat.

UBER, Bolt sunt in momentul de fata cam “castrate” in Romania deoarece numarul de masini din platforma scazuse cu 25% in prima zi, preturile dublandu-se, iar din moment ce preturile s-au triplat, e clar ca numarul a scazut si mai mult. Soferii sunt vanati si agresati in trafic de taximetristii care fac curse doar cum au ei chef, iar din tot acest razboi dintre UBER, Bolt, si firmele de taxi, soferii si clientii sunt cei care pierd cel mai mult.

Daca foloseati UBER, Bolt pentru transport in mod regulat, atunci fie reveniti la cei de la care ati fugit, adica taximetristii, fie incepeti sa gasiti alternative pentru a ajunge in locurile in care trebuie sa calatoriti.