Apple Inregistreaza ca Marca Denumirea Apple Park

Apple a decis sa inregistreze ca marca denumirea Apple Park pentru a-si proteja noul campus impotriva copierii de catre alte firme, o miscare normala pentru americani.

Apple Inregistreaza Marca Denumirea Apple Park

Apple este una dintre companiile care vrea sa protejeze orice fel de denumire pe care o inventeaza pentru produsele sale, si nu numai, asa ca acum vrea sa protejeze inclusiv denumirea Apple Park. Dupa cum prea bine stiti deja, Apple Park este denumirea noului campus pe care cei din Cupertino l-au construit pana anul trecut, ea urmand a fi protejata impotriva folosirii de catre alte companii.

Apple a brevetat deja forma Apple Park pentru a se asigura ca nu va exista vreun alt sediu de companie care sa arate precum cel pe care-l are ea, dar merge totusi mai departe. Apple a depus pentru inregistrare ca marca in SUA doua cereri pentru denumirea Apple Park si doua cereri pentru denumirea formata din logo-ul sau si cuvantul Park.

Apple Inregistreaza ca Marca Denumirea Apple Park

Apple a cerut pana acum protejarea cu brevete si marci multe dintre design-urile folosite pentru cladirile pe care le are in Apple Park, dar si pentru unele dintre denumiri. Inclusiv noul auditoriu Steve Jobs urmeaza sa fie protejat cu brevet si marca, atat pentru design, cat si pentru denumire, americanii preferand sa fie protejati cum trebuie, decat sa fie expusi.

Ceea ce face Apple nu este surprinzator, deoarece americanii actioneaza la fel de fiecare data cand lanseaza, sau deschid ceva nou, inclusiv Apple Store-urile fiind protejate intr-o forma sau alta. Pentur cei de la Apple actiunile de acest gen sunt perfect normale, si vor continua, pentru ca aceasta traditie inceputa pe vremea lui Steve Jobs nu va disparea prea curand.

2 COMENTARII