Windows 10. Iata CAND se LANSEAZA May 2019 Update

Windows 10. Lansarea May 2019 Update este asteptata de catre foarte multa lume in momentul de fata, si iata cand urmeaza sa aiba loc pentru utilizatorii din lumea intreaga.

Windows 10 lansare May 2019 Update

Windows 10. Lansarea May 2019 Update este asteptata de catre foarte multe persoane din lumea intreaga, iar pana acum compania Microsoft a anuntat doar ca update-ul va veni “pe final de luna iunie”, fara a oferi vreo data clara. Ei bine, pentru ca am trecut deja de jumatatea lunii mai, lansarea May 2019 Update pentru Windows 10 este asteptata sa aiba loc saptamana aceasta, deci toate noutatile importante ar urma sa fie oferite foarte curand pentru PC-uri.

Windows 10. In weekend compania Microsoft a lansat o noua actualizare beta pentru May 2019 Update, insa nu a implementat modificari importante, ci doar doua mici rezolvari pentru probleme raportate de catre utilizatori. O actualizare atat de simpla pentru Windows 10 sugereaza faptul ca Microsoft a cam finalizat procesul de dezvoltare al actualizarii pentru sistemul de operare, si se pregateste sa lanseze May 2019 Update in versiune finala pentru utilizatorii de PC-uri din lumea intreaga.

Windows 10. Iata CAND se LANSEAZA May 2019 Update

Windows 10. Lansarea May 2019 Update saptamana aceasta i-ar permite companiei Microsoft sa isi indeplineasca termenul de livrare al actualizarii, anuntat acum cateva saptamani bune, ceea ce ar fi o veste foarte buna pentru clienti. Stim deja ca Microsoft a avut foarte multe probleme cu actualizarile pentru Windows 10, iar lansarea May 2019 Update la timp ar fi o adevarata realizare pentru o companie care in ciuda marimii, nu reuseste sa produca software fara probleme pentru utilizatori.

It’s worth pointing out that it’s not very common for Insiders to get updates over the weekend, so it seems like Microsoft really needed to get this fix out to users. When the May 2019 Update was announced, the firm only gave a somewhat vague “late May” timeframe for the public release, but a weekend update seems to indicate that general availability may come this week.

Windows 10. Avand in vedere ceea ce s-a intamplat in trecut, nu e exclus ca actualizarea de acum sa fie retrasa, daca exista probleme grave, iar termenul de lansare din luna mai sa fie amanat pentru iunie, sau chiar mai tarziu. Anul trecut Windows 10 a avut o actualizare anuntata pentru lansare in aprilie, dar ea a fost de fapt lansata in mai pentru ca a avut probleme serioase care au impus amanarea punerii sare in distributie pentru clienti.

Windows 10. Daca May 2019 Update va fi lansat saptamana aceasta, atunci va recomand sa nu faceti instalarea chiar din prima zi, deoarece ar putea exista probleme serioase, si e posibil sa nu va functioneze bine calculatoarele.

1 COMENTARIU