Windows 10. ATENTIE! PC-uri BLOCATE de un nou Update

Windows 10. Compania Microsoft a confirmat in mod oficial faptul ca noile update-uri pentru sistemul de operare blocheaza calculatoarele utilizatorilor.

Windows 10 restore

Windows 10. Din pacate sistemul de operare al companiei Microsoft trece prin noi probleme in aceasta saptamana, dupa ce s-a recunoscut oficial ca noile actualizari au probleme extrem de mari. Cele mai recente actualizari aduc aceasta problema pentru cei care folosesc Windows 10 in momentul de fata, iar totul are legatura cu sistemul System Restore pe care cei de la Microsoft il ofera pentru calculatoarele care au probleme de functionare si ele trebuie rezolvate in final.

Windows 10. Se pare ca toti cei care au instalat actualizari in ultimele saptamani pentru sistemul de operare, si vor sa faca un restore la o versiune anterioara folosind sistemul System Restore, vor avea probleme mari. Sistemul de operare Windows 10 va refuza sa mai porneasca, lasand utilizatorii in imposibilitatea de a isi mai folosi calculataorele asa cum sunt obisnuiti, ceea ce desigur ca nimeni nu isi doreste sa experimenteze vreodata cu vreun PC.

Windows 10. ATENTIE! PC-uri BLOCATE de un nou Update

Windows 10. Problema aceasta foarte serioasa a fost recunoscuta in mod oficial de catre compania Microsoft intr-un document de suport din cadrul website-ului sau, ea confirmand ca doar PC-urile cu System Restore activ sunt afectate. Cei de la Microsoft ofera si o solutie pentru a rezolva aceasta problema, dar ea implica intrarea in Windows Recovery Environment, procesul in sine fiind complex, deci nu oricine il va putea parcurge fara probleme la nevoie.

During the system restore process, Windows temporarily stages the restoration of files that are in use. It then saves the information in the registry. When the computer restarts, it completes the staged operation. In this situation, Windows restores the catalog files and stages the driver .sys files to be restored when the computer restarts. However, when the computer restarts, Windows loads the existing drivers before it restores the later versions of the drivers. Because the driver versions do not match the versions of the restored catalog files, the restart process stops.

Windows 10. Din pacate, problema cea mai mare este ca toata lumea cu System Restore activ e afectata de catre aceasta problema, fara discriminare, iar cei de la Microsoft au ascuns pana in momentul de fata totul. System Restore a fost special creat pentru a rezolva mai usor probleme de acest gen in Windows 10, si versiunile anterioare ale sistemului de operare, dar din pacate iata ca exista probleme chiar si pentru software-ul menit sa rezolve problemele.

Windows 10. Acestea fiind spuse, in momentul de fata nu va veti putea folosi de sistemul System Restore pentru a va rezolva problemele, deoarece pare sa fie complet stricat.

3 COMENTARII

  1. Is de tot rasul bai nene astia de la microsoft.cum e posibil sa aduca la fiecare update erori?da eu la 2updateuri in ultimele 30zile am avut probleme.nu e posibil chiar asa

  2. Dupa instalarea Update May 2019, calculatorul a functionat, DAAAR, imadiat au venit cateva update-turi noi la May 2019 care au blocat complet calculatorul si intr-adevar nu s-a mai putut face nimic dacat reinstalarea vechiului Windows 10.