Prima Pagina Android Android. Huawei Pregateste LANSAREA unui INLOCUITOR

Android. Huawei Pregateste LANSAREA unui INLOCUITOR

Android. Compania Huawei pregateste lansarea unui sistem de operare inlocuitor pentru, iata ce urmeaza sa ofere acesta pentru clientii companiei chinezesti.

10

Android inlocuitor huawei

Android. Dupa cum prea bine stiti deja, compania Huawei are interzis la oferirea de actualizari pentru telefoanele care ruleaza acest sistem de operare, atat timp cat ele nu sunt actualizari de securitate. Google a fost obligata de catre autoritatile din SUA sa rupa relatiile comerciale cu cei de la Huawei, si sa nu le mai ofere posibilitatea de a le livra clientilor actualizarile importante pentru sistemul de operare Android incepand de luna aceasta.

Android. Desi Huawei a avut parte de o lovitura foarte dura saptamana acasta, compania chinezeasc s-a pregatit totusi de ceva vreme pentru aceasta situatie, iar acum spune ca nu va fi chiar atat de mult afectata. Cei de la Huawei dezvolta de prin 2012 un sistem de operare alternativ pentru Android, el fiind ceva complet diferit, dar complet compatibil cu aplicatiile pentru sistemul de operare al Google, si chiar cu aplicatiile web, ceea ce il face destul de versatil.

Android. Huawei Pregateste LANSAREA unui INLOCUITOR

Android. Huawei intentioneaza sa inlocuiasca sistemul de operare al Google cu aceasta alternativa chiar din 2019, conform presedintelui diviziei de produse pentru consumatori, daca va fi suficient de bine pregatit. In caz contrar, lansarea ar urma sa aiba loc in 2020, iar tot ca Android, ar fi fost gandit pentru a functiona pe telefoane mobile, tablete, televizoare, calculatoare, masini, si diverse alte tipuri de dispozitive electronice, China fiind piata pentru care a fost in principal gandit.

Today, Huawei’s consumer business CEO Yu Chengdong revealed that Huawei’s operating system OS designed for the next generation of technology will be available in the fall of this year and at the latest next spring. The system is open to mobile phones, computers, tablets, TVs, cars and smart wearable devices, unified into an operating system, compatible with all Android applications and all web applications. If the Android app is recompiled, the running performance is improved by more than 60% on this operating system, which is a future-oriented microkernel.

Android. Hongmeng ar fi denumirea acestui sistem de operare, cel putin in interiorul companiei Huawei, dar cea oficiala nu a fost deocamdata stabilita, si nu se stie in ce masura el va fi distribuit si international. Huawei a gandit inclusiv un inlocuitor pentru Google Play-ul din Android, dar nu se stie cum ar urma sa mute aplicatiile in magazinul propriu, dar probabil ca exista un plan foarte bine pus la punct pentru ca totul sa fie realizat.

Android. Chiar daca Huawei va decide sa inlocuiasca sistemul de operare al Google cu unul propriu, nu se stie deocamdata ce se va intampla cu actualele modele de telefoane care ruleaza in momentul de fata software-ul celor de la Google.

Articolul anteriorApple a Lansat NOI Modele MacBook Pro Astazi
Urmatorul articoleMAG. 2200 de LEI Pret REDUS la Smartwatch in Romania
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.