Apple a Lansat NOI Modele MacBook Pro Astazi

macbook pro 2019

Ca o surpriza totala, compania Apple a lansat noi modele ale MacBook Pro in cursul acestei seri, implementand o serie de noutati foarte interesante pentru clientii sai. Noile modele ale MacBook Pro au implementate procesoare Intel de generatia-a a 8-a si a 9-a, plus un nou mecanism fluture pentru tastatura laptop-urilor sale.

In premiera pentru MacBook Pro, cei de la Apple aua implementat procesoare Intel cu 8 nuclee, acestea dubland performantele celor cu 4 nuclee. In comparatie cu procesoarele cu 6 nuclee peformantele ar trebui sa fie cu pana la 60% mai bune in noile modele ale MacBook Pro, deci utilizatorii vor avea o experienta si mai buna.

Noile modele ale MacBook Pro nu par sa aiba parte de alte modificari, separat de preturile noi, acestea incepand de la 1800 de dolari, si respectiv 2400 de dolari. Era normal sa fie preturi mai mari pentru aceste modele ale MacBook Pro din moment ce au fost implementate si procesoare mai puternice, iar celor de la Apple le place sa creasca preturile pentru produse.

Apple updated MacBook Pro with faster 8th- and 9th-generation Intel Core processors, bringing eight cores to MacBook Pro for the first time. MacBook Pro now delivers two times faster performance than a quad-core MacBook Pro and 40 percent more performance than a 6-core MacBook Pro, making it the fastest Mac notebook ever. These new processors, combined with powerful graphics, the brilliant and colorful Retina display, super-fast SSDs, the Apple T2 Security Chip, all-day battery life and macOS, make MacBook Pro the world’s best pro notebook.

Noile MacBook Pro vor fi disponibile pentru achizitie in zilele urmatoare din cadrul magazinelor companiei Apple, iar cei interesati vor putea intra in posesia lor chiar de saptamana aceasta.

7 COMENTARII

  1. Clar nu merita daca ai varianta 2018. Poate daca ai neaparata nevoie de 8-core, dar tot nu are rost ca daca scot noi modele in vara-toamna, investitia de 5000 de dolari o sa se devalorizeze rapid.

  2. Te corectez, nu au lansat un model nou, ci doar au facut upgrade la CPU / tastatură, cum au făcut și cei de la Razer, Asus, Dell și așa mai departe.

    Lansarea noului MacBook o să vină în toamnă cu un design nou.