Lansarea Apple Pay in Romania se Apropie Rapid

12

apple pay romania lansare rapid

Lansarea Apple Pay in Romania a fost anuntata oficial de catre ING Bank, Banca Transilvania si Orange Money, dar niciuna dintre banci nu a specificat si o data de la care va oferi serviciul. Ei bine, chiar si in lipsa unor asemenea informatii, se pare ca lansarea Apple Pay in Romania se apropie cu pasi repezi, ceea ce este o veste foarte buna.

In ultimele saptamani Apple Pay a fost lansat in multe tari din Uniunea Europeana, de ieri inclusiv Ungaria si Luxembourg avand serviciul disponibil pentru clienti. Cei de la Apple au extins Apple Pay in Europa intr-un ritm alert, iar lucrurile vor continua in acest trend, Romania fiind una dintre tarile in care serviciul va fi disponibil in anul 2019.

Apple Pay ar trebui sa fie lansat in Romania undeva prin vara, adica pe final de iunie, iulie, sau august, dar cred ca luna viitoare, sau cel tarziu la inceput te iulie ar trebui sa-l avem. E clar ca Apple vrea sa aduca Apple Pay la cat mai multe banci din Europa in momentul de fata, iar expansiunea din Romania e asteptata de catre foarte multa lume.

Acestea fiind spuse, lansarea Apple Pay in Romania este foarte aproape, iar din momentul in care serviciul va fi disponibil, il veti putea activa direct de la banca.