Windows 10. Actualizarile din Mai vin cu PROBLEME MARI

Windows 10. Actualizarile din luna mai vin cu probleme foarte mari pentru utilizatorii din lumea intreaga, iata ce spune compania Microsoft pentru clienti.

Windows 10 antivirus

Windows 10. In luna mai compania Microsoft a lansat o serie de actualizari pentru calculatoarele care ruleaza sistemul sau de operare, insa din pacate vestile nu sunt chiar atat de bune pentru utilizatorii de calculatoare. Mai exact, se pare ca actualizarile de securitate lansate pentru calculatoarele ce ruleaza Windows 10 genereaza probleme foarte mari de functionare pentru utilizatorii care folosesc solutii antivirus de la McAfee, Sophos, Avira, sau ArcaBit pentru a se proteja.

Windows 10. Practic, problemele din aprilie pe care utilizatorii sistemului de operare le-au intampinat dupa instalarea actualizarilor de atunci se repeta in momentul de fata, iar clientilor nu li se prea pare amuzanta situatia. Atunci cam aceleasi solutii antivirus au fost afectate de probleme similare, instalarea unor patch-uri pentru Windows 10 avand drept efect pornrea extrem de inceata a sistemului de operare, sau blocarea calculatoarelor imediat dupa ce sistemul este incarcat.

Windows 10. Actualizarile din Mai vin cu PROBLEME MARI

Windows 10. Din pacate nu exista in momentul de fata vreo solutie pentru problemele pe care sistemul de operare le aduce pentru utilizatorii de calculatoare, asa ca utilizatorii fie evita patch-urile, fie asteapta altele care rezolva problemele. Microsoft nu a recunoscut pana acum decat problemele pe care Windows 10 le are cu solutiile antivirus de la McAfee, in cazul celorlalte programe utilizatorii ramanand fara vreo rezolvare, asa ca din pacate situatia este una foarte complicata, in final.

Microsoft and McAfee have identified an issue on devices with McAfee Endpoint Security (ENS) Threat Prevention 10.x or McAfee Host Intrusion Prevention (Host IPS) 8.0 or McAfee VirusScan Enterprise (VSE) 8.8 installed. It may cause the system to have slow startup or become unresponsive at restart after installing this update.

Windows 10. Desi cei de la Microsoft au foarte multi ingineri care dezvolta sistemul de operare pentru calculatoare, se pare ca de cam fiecare data cand se lanseaza actualizari, ele aduc probleme mult mai mari decat cele pe care le rezolva. Aceasta pare sa fi devenit o situatie “normala” pentru Windows 10, fiecare update, mic, sau mare, parand sa faca situatia mai grea pentru cei de la Microsoft decat era inainte, inginerii de acolo parand sa fie incompetenti si nimic mai mult.

Windows 10. Avand in vedere ca May 2019 Update e aproape de lansarea publica, toate aceste probleme nu fac altceva decat sa sperie utilizatorii, ceea ce pune Microsoft intr-o situatie extrem de proasta.

4 COMENTARII

  1. asta demonstreaza ce ” programatori buni ” au cei de la microsoft,fiecare actualizare vine cu buguri si am patit-o chiar eu…. nici nu actualizez la may update ca sigur aduce buguri noi.

  2. asta demonstreaza ce ” programatori buni ” au cei de la microsoft,fiecare actualizare vine cu buguri si am patit-o chiar eu…. nici nu actualizez la may update ca sigur aduce buguri noi.