Windows 10. May 2019 Update a fost LANSAT Azi

Windows 10. Compania Microsoft a lansat May 2019 Update pentru utilizatorii de calculatoare din intreaga lume, iata care sunt si noutatile oferite acum.

Windows 10 May 2019 Update lansat

Windows 10. May 2019 Update a fost lansat in mod oficial astazi de catre compania Microsoft pentru utilizatorii din lumea intreaga dupa cateva luni bune de versiuni beta oferite pentru utilizatorii din lumea intreaga. In weekend cei de la Microsoft au lansat o actualizare fara prea multe schimbari pentru Windows 10, si multa lume a spus ca lansarea May 2019 Update este iminenta, iar acest lucru s-a dovedit a fi 100% adevarat in aceasta situatie.

Windows 10. May 2019 Update este oferite in momentul de fata pentru utilizatorii din lumea intreaga, insa nu toata lumea il va vedea chiar imediat, pentru ca e nevoie de timp ca actualizarea sa se propage la nivel global. Chiar si atunci, nu este absolut deloc recomandat sa instalati May 2019 Update pentru Windows 10, iar asta deoarece exista posibilitatea ca actualizarea sa aiba foarte mari probleme, si sa va strice calculatoarele dupa instalare, deci e bine sa asteptati cateva zile.

Windows 10. May 2019 Update a fost LANSAT Azi

Windows 10. Dupa cum probabil stiati deja, May 2019 Update aduce pentru utilizatori foarte multe rezolvari pentru diverse probleme raportate de catre utilizatori, dar si o serie de functii noi care au fost raportate in diverse randuri. Windows 10 aduce o noua tema “light” pentru utilizatorii de calculatoare, dar si o functie speciala numita “sandbox”, care permite rularea de aplicatii intr-un mediu sigur ce nu permite infectarea, sau stricarea calculatoarelor oamenilor.

Windows 10. May 2019 Update aduce deasemenea o separare intre Cortana si sistemul de cautare din calculatoare, oamenii putand efectua cautari in sistemul de operare fara ca asistentul personal sa mai fie invocat de fiecare data. Performantele Windows 10 ar trebui deasemenea sa fie imbunatatite de catre May 2019 Update, ceea ce ar trebui sa fie o veste buna, iar asta inainte ca Microsoft sa mai lanseze un patch pentru noi vulnerabilitati descoperite in procesoarele Intel.

Windows 10. Concluzionand, chiar daca May 2019 Update a fost lansat, si desi e posibil sa va apara in sistemul de actualizari, va recomand sa nu faceti instalarea pentru a evita eventuale probleme care n-au fost inca rezolvate.

8 COMENTARII

  1. Ba da,un update cu erori poate duce la diferite probleme chiar sa nu poti folosi computerul bine.am patit-o la updateurile anterioare