Samsung GALAXY NOTE 10. Functia SPECIALA DORITA de Fani

Samsung GALAXY NOTE 10. O functie speciala, care este dorita de catre foarte multi dintre fani, ar putea fi implementata cu o schimbare foarte importanta.

Samsung GALAXY NOTE 10 zoom

Samsung GALAXY NOTE 10. Pentru viitorul model de smartphone al companiei coreene este dorita o noua functie speciala de catre fanii din intreaga lume, si ea ar aduce o schimbare foarte importanta pentru ei. Va spuneam aseara ca Samsung GALAXY S11 ar putea avea zoom optic de 5X implementat multumita unui nou senzor de imagine aflat in dezvoltare la Samsung, si ar exista oarecare sanse ca Samsung GALAXY NOTE 10 sa-l aiba deasemenea implementat in vara.

Samsung GALAXY NOTE 10. Senzorul de imagine cu zoom optic de pana la 5X este pregatit pentru telefoanele coreenilor de catre o companie recent achizitionata de catre ei, dar nu se stie daca va fi gata de lansare pana in vara. Asta inseamna ca exista unele sanse ca Samsung GALAXY NOTE 10 sa vina in continuare cu senzorul de imagine cu zoom optic de pana la 2X, implementat in seria Samsung GALAXY S10, si asta l-ar face inferior Huawei MATE 30 PRO.

Samsung GALAXY NOTE 10. Functia SPECIALA DORITA de Fani

Samsung GALAXY NOTE 10 zoom optic
Senzor de imagine Samsung pentru zoom optic de pana la 5X.

Samsung GALAXY NOTE 10. Un sezor de imagine cu zoom optic de pana la 5X ar pune viitorul telefon al Samsung pe picior de egalitate cu Huawei P30 PRO, care este superior din acest punct de vedere. Desigur ca Huawei a implementat zoom optic hibrid de pana la 10X, dar Samsung GALAXY NOTE 10 nu va beneficia de asa ceva, insa chiar si un zoom optic de pana la 5X ar fi suficient pentru a-i multumi pe multi dintre fanii companiei.

Samsung GALAXY NOTE 10. Stim deja ca noile modele de telefoane vor fi lansate cu cel putin camerele triple din seria Samsung GALAXY S10, dar e posibil sa fie deasemenea implementata si o camera quad pentru serie. Niciunul dintre aceste sisteme nu are zoom optic atat de bun integrat, insa Samsung GALAXY NOTE 10 are cu siguranta nevoie de asa ceva pentru a tine pasul cu telefoanele de la compania Huawei.

Samsung GALAXY NOTE 10. Lansarea acestui model de smartphone urmeaza sa aiba loc undeva prin cursul acestei veri, august fiind cea mai probabila luna in care isi va face aparitia.