Huawei MATE 30 PRO. SCHIMBAREA ce va ALUNGA Clientii

Huawei MATE 30 PRO. Noul model de smartphone va fi lansat de catre compania Huawei cu o schimbare care ii va alunga pe foarte multi dintre fanii din intreaga lume.

Huawei MATE 30 PRO alunga

Huawei MATE 30 PRO. Cel mai important model de smartphone pregatit pentru lansare de catre compania Huawei va ajunge pe piata cu o schimbare care ii va alunga pe multi dintre clientii companiei chinezesti. Mai exact, va vorbeam aseara despre inlocuitorul Android pregtit de Huawei, care ar trebui sa ajunga la clienti odata cu Huawei MATE 30 PRO, iar asta pentru ca Google nu va mai permite folosirea sistemului sau de operare pentru telefoane mobile.

Huawei MATE 30 PRO. In cazul in care nu se va intampla vreo minune pana in toamna, compania Huawei nu va mai folosi sistemul de operare Android pentru telefoanele pe care le va vinde in lumea intreaga. Cei de la Huawei au gandit un inlocuitor care are la baza un nucleu diferit, dar care este compatibil cu aplicatiile pentru Android, si cu cele web, iar Huawei MATE 30 PRO ar trebui sa fie lansat pentru clienti cu acest software nou.

Huawei MATE 30 PRO. SCHIMBAREA ce va ALUNGA Clientii

Huawei MATE 30 PRO. Principala problema a acestui nou sistem de operare sta in faptul ca nu va avea toate functiile pe care sistemul de operare Android le are, dar mai mult decat atat, nu va avea si toate aplicatiile. Huawei va avea interzis la oferirea Google Play pentru viitoarele sale modele de telefoane, la fel ca Google Maps, Gmail, YouTube, Google Drive, Google Photos, si multe alte aplicatii, care oficial nu vor fi oferite din fabrica pentru Huawei MATE 30 PRO.

Huawei MATE 30 PRO. Clientii acestor telefoane vor trebui sa-si procure aplicatiile din magazine de aplicatii terte, iar asta pentru ca Huawei nu va putea sa le ofere in magazinul sau de aplicatii alternativ pentru Google Play. Nici serviciile de backup ale Google, integrate nativ in Android, nu vor fi disponibile, Huawei MATE 30 PRO urmand a avea ceva propriu, iar clientii vor trebui sa-si ofere datele companiei Huawei, unde desigur ca nu sunt in siguranta.

Huawei MATE 30 PRO. Americanii sunt aproape de a transforma acest telefon, si toate celelalte viitoare ale Huawei in dispozitive de care lumea se va feri asa cum a facut-o cu telefoanele Nokia.