Google Maps. Functia la care VISAU Utilizatorii

Google Maps. O functie la care multi utilizatori visau de foarte multa vreme a fost lansata de ctre compania Google, iata ce schimbari aduce pentru telefoane.

Google Maps comanda

Google Maps. Pentru aplicatia de harti online, compania Google a implementat o functie la care unii dintre utilizatorii sai visau de ceva vreme, ea aducand ceva complet nou, care nu exista in alte aplicatii similare. Mai exact, incepand de astazi serviciile Google Maps, Google Search, si Google Assistant, le ofera oamenilor posibilitate de a comanda mancare direct din aplicatii, sau doar prin comenzi vocale, ceva ce pana acum parea doar un vis si nimic mai mult.

Google Maps. Pentru inceput, cei de la Google vor colabora cu o serie de companii din SUA pentru a permite comandarea de mancare direct din platforma, fara a descarca vreo aplicatie a acestor platforme, sau a face altceva. Practic, Google Maps permite cautarea uneia dintre locatiile partenere a Google, si folosirea optiunii de a comanda direct din platforma pentru ca mancarea sa fie cumparata si livrata catre utilizatorii care se folosesc de aceasta functionalitate.

Google Maps. Functia la care VISAU Utilizatorii

Google Maps. Platile sunt facute folosind platforma Google Pay, iar utilizatorii pot vedea acolo si un istoric al comenzilor, insa nu se stie unde pot fi vazute informatii despre statusul comenzii initiate de catre ei. Ideea din spatele acestei functionalitati este foarte interesanta, pentru ca multi oameni folosesc Google Maps in viata de zi cu zi, dar nu in mod neaparat si Google Assistant, pentru a comanda mancarea folosind o simpla comanda vocala, si nimic altceva.

Google Maps. Pe de alta parte, si implementarea in Google Search este foarte utila, iar asta pentru ca extrem de multi oameni folosesc motorul de cautare in fiecare zi, si gasesc foarte multe informatii utile. Posibilitatea de a comanda mancare dintr-o simpla cautare este ceva inedit, si nemaivazut pana acum, dar completeaza ceea ce este oferit pentru Google Maps, deci Google a venit cu solutii complete pentru toti utilizatorii din SUA, deocamdata.

Google Maps. Avand in vedere ca noua functionalitate este oferita deocamdata doar in SUA, si cu servicii din SUA, va fi interesant de vazut cat de rapid va fi extinsa la alte serviciii, si eventual alte tari.

1 COMENTARIU