iPhone 11. ASA ARATA Telefonul pe care-l Astepti

iPhone 11. Asa va arata design-ul telefonului pe care-l astepti de la compania Apple, noul design fiind dezvaluit in totalitate pentru fanii din intreaga lume.

iPhone 11 arata astepti

iPhone 11. Pentru unul dintre cele mai asteptate modele de telefoane pregatite pentru lansare in cursul anului 2019 avem astazi un nou clip video care ne dezvaluie design-ul final pe care urmeaza sa ail aiba. Mai exact, in clipul video de mai jos puteti vedea un concept foarte interesant pentru iPhone 11, care are menirea de a arata lumii intregi cum a fost gandit design-ul final pe care noua serie de telefoane il va avea in final.

iPhone 11. Stiam deja ca Apple va implementa o camera tripla in noile sale modele de telefoane, iar ceea ce vedeti mai jos este exact ceea ce vrea compania Apple sa le ofere clientilor sai pentru dispozitive. Vom avea o camera tripla cu forma triunghiulara, care va fi integrata in carcasa intr-un element patrat, iPhone 11 fiind unul dintre telefoanele din 2019 care va avea un design surprinzator de ciudat pentru utilizatorii care-l vor cumpara.

iPhone 11. ASA ARATA Telefonul pe care-l Astepti

iPhone 11. Lansarea telefonului cu un asemenea design nu este ceva ce foarte multi clienti ai Apple vor aprecia, insa in final acest lucru ar putea conta mai putin, daca telefonul va aduce si noutati pe masura asteptarilor. Camera tripla pe care Apple o implementeaza in iPhone 11 ar trebui sa fie extrem de buna pentru a face uitat faptul ca arata oribil, si acest lucru ar putea fi adevarat, dar deocamdata detalii privind specificatiile sale n-au fost dezvaluite prin zvonuri.

iPhone 11. Pe de alta parte, noul model de smartphone va avea un chip A13 mai performant decat cel A12, eficienta energetica urmand a fi deasemenea mult imbunatatita de catre americani. O baterie de capacitate mai mare, un ecran mai performant, spatiu de stocare mai rapid, RAM mai performant, si alte schimbari importante ar trebui sa fie oferite pentru iPhone 11, iar pe masura ce ne apropiem de lansare vom afla cu siguranta cat de mare va fi surpriza.

13 COMENTARII

  1. eu nu doresc un iphone cu forma aia patrata..ar fi cel mai urat iphone creat vreodata.tre sa le puna ca la s10 sau ca la mate20 pro pe centru

  2. Nu ca laud androidul, da acum cativa ani chiar aveam un respect pentru apple. Anul asta ar trebui sa fie anul notchless, nu sa vii cu aceeasi ciorba reincalzita.

  3. Din pacate nu o sa cada…au ajuns telefoane android de 1000 lei, sa arate mult mai bine decat un iphone din 2019….. .