Huawei MATE 30 PRO. DEZASTRUL privind Lansarea

Huawei MATE 30 PRO. Din pacate pentru Huawei, noul model de telefon are probleme extrem de mari inainte de a fi lansat, iata ce sunt obligati sa faca chinezii.

Huawei MATE 30 PRO DEZASTRu

Huawei MATE 30 PRO. Vazut de catre multi ca telefonul care va ajuta compania Huawei sa adune vanzarile necesare pe final de an 2019 pentru a depasi compania Apple, in premiera, in vanzarile de smartphone-uri, telefonul are probleme. Stiti deja ca Huawei are anulata licenta Android de catre Google, iar asta a obligat-o sa suspende lansarea Honor 20 PRO, care nu a fost certificat de catre americani, iar Huawei MATE 30 PRO este in foarte mare pericol sa aiba aceeasi soarta.

Huawei MATE 30 PRO. Daca sanctiunile SUA nu vor fi ridicate de catre Donald Trump, atunci acest telefon nu va putea fi lansat cu Android in afara Chinei, acolo unde Huawei poate face ce vrea fara restrictii. Huawei MATE 30 PRO nu poate beneficia nici de aplicatiile Google care ofera acces la serviciile sale, iar asta pentru ca sanctiunile SUA se aplica inclusiv pentru acestea, insa aceasta este doar o parte din dezastrul pe care chinezii nu-l pot evita.

Huawei MATE 30 PRO. DEZASTRUL privind Lansarea

Huawei MATE 30 PRO. Chinezii au interzis inclusiv sa foloseasca procesoare cu arhitectura ARM, adica exact cele facute de ei, modem-uri de la Qualcomm, sau chip-uri WiFi/Bluetooth de la Broadcom. Mai nou, Huawei nu poate include nici sloturi SD in telefoanele pe care le vand, iar lista de restrictii se va extinde pentru Huawei MATE 30 PRO, si alte modele de telefoane, iar asta pentru ca multe tehnologii folosite de Huawei vin direct de la americani.

Huawei MATE 30 PRO. Chinezii au afirmat ca in ciuda sanctiunilor impuse de catre americani au luat suficiente masuri de protectie pentru a mai lansa produse, dar realitatea este ca nu pot face asa. Daca au componente pentru telefoane, nu au licenta pentru software-ul folosit in ele, iar Huawei MATE 30 PRO va avea cu siguranta lansarea anulata daca sanctiunile SUA nu vor fi ridicate de catre Donald Trump.

Huawei MATE 30 PRO. Pana in momentul lansarii acestui model de smartphone mai este destul de mult timp, insa asta nu va ajuta in vreun fel, decat daca Donald Trump se va razgandi.

6 COMENTARII