Google Maps. Functia GROZAVA pe iPhone, Android

Google Maps. Aplicatia de harti online are o functie speciala care permite salvarea locatiei de parcare pe iPhone si Android, iata cum se face totul.

Google Maps parcare

Google Maps este cea mai populara aplicatie pentru harti online in momentul de fata, iar multi dintre utilizatori nu stiu despre o functie grozava care se poate dovedi a fi extrem de utila in foarte multe situatii. Mai exact, vorbesc despre functia Google Maps care permite salvarea unei locatii ca zona in care am parcat, astfel incat sa descoperim mult mai usor masina in momentul in care dorim sa ne intoarcem la ea dupa ce am terminat treaba.

Google Maps are aceasta functie implementata de foarte mult timp pentru utilizatorii din lumea intreaga, si ea a fost modificata de cateva ori de-a lungul timpului, iar acum a devenit si mai simpla de folosit pe iPhone si Android. Totul incepe cu apasarea locatiei noastre pe harta, ea fiind reprezentata de un punct albastru, in acel moment fiind afisata o interfata cu multiple optiuni pentru functiile pe care Google Maps le ofera pentru acea locatie.

Google Maps. Functia GROZAVA pe iPhone, Android

Google Maps parcare salvare

Google Maps ne ofera in acest moment posibilitatea de a salva locatia in care am parcat masina prin selectarea optiunii “Save your parking”, iar de aici sunt disponibile si mai multe optiuni. Printre cele afisate de catre Google Maps se numara unele care ne ofera optiunea de a spune in apropierea carei locatii am parcat masina, pentru cate ore putem lasa masina parcata acolo, optiunea de a adauga si o poza cu locatia fiind deasemenea disponibila.

Google Maps ne permite mai apoi sa vedem foarte usor unde am parcat prin simpla accesare a sectiunii cu locatii de parcare salvate de catre noi, doar cate una putand fi salvata pentru fiecare zona in care ajungem. Daca suntem departe de locatia in care am parcat, aplicatia Google Maps pentru iPhone si Android ne permite deasemenea sa alegem sa fim directionati pas cu pas spre masina, in ambele platforme.

Google Maps are aceasta functionalitate implementata in exact acelasi mod pe iPhone si Android, asa ca ne putem bucura de aceeasi experienta indiferent de situatie.