iPhone 2020. Noutati INCREDIBILE Anuntate pentru Telefoane

iPhone 2020. Compania Apple pregateste o serie de noutati incredibile pentru telefoanele pe care le va pune in vanzare pentru clientii sai, iata ce vom vedea.

iPhone 2020 touch id

iPhone 2020. Viitoarele modele de telefoane ale companiei Apple sunt mai mult ca sigur in momentul de fata in plin proces de dezvoltare, chiar daca deocamdata pe plan secund pentru cei din Cupertino in momentul de fata. Chiar si asa, pentru telefoanele iPhone 2020 sunt anuntate noutati extrem de interesante, insa deocamdata doar de catre analistii care intentioneaza sa investeasca in actiunile celor din Cupertino pentru a face si mai mult profit.

iPhone 2020. Informatiile vin de la parteneri ai companiei Apple, pe care analistii i-au vizitati in perioada recenta, si vorbim despre cateva anunturi extrem de surprinzatoare in ceea ce le priveste. Mai exact, pentru telefoanele de anul viitor este asteptata implementarea suportului pentru retele 5G, insa si noi camera care au implementat un senzor 3D ToF, adica unul care ar imbunatati radical inregistrarea de poze cu efect de adancime.

iPhone 2020. Noutati INCREDIBILE Anuntate pentru Telefoane

iPhone 2020. O schimbare mult mai importanta vine totusi pentru ecrane, deoarece un citito de amprente acustic va permite scanarea amprentelor in orice regiune a ecranului, ceva ce utilizatorii cer si acum. Practic pentru iPhone 2020 ar urma sa fie reimplementat Touch ID, doar ca nu intr-un buton dedicat, ci printr-o tehnologie inovatoare care va permite atingerea oricarei portiuni a ecranului pentru ca amprenta sa fie scanata, si telefonul deblocat.

2020 iPhones will have more significant changes, including 5G support, 3D sensing via the rear camera system, and acoustic fingerprint technology that could allow for full-screen Touch ID.

iPhone 2020. Apple are deja cateva brevete de inventie care descriu moduri prin care Touch ID poate fi readus in ecranele telefoanelor sale, iar anul viitor ar urma as fie cel in care totul va fi posibil. Nu se stie si ce schimbari de design ar trebui sa fie oferite impreuna cu telefoanele iPhone 2020, insa e de asteptat ca acestea sa fie mici, sau inexistente, iar asta pentru ca Apple nu prea are motive serioase sa faca schimbari majore.

iPhone 2020. In baza a ceea ce stim de foarte mult timp, compania Apple urmeaza sa lanseze aceste modele de telefoane in toamna anului viitor, luna septembrie fiind cea mai probabila pentru dezvaluire.