iPhone 2020. Noutati INCREDIBILE Anuntate pentru Telefoane

iPhone 2020. Compania Apple pregateste o serie de noutati incredibile pentru telefoanele pe care le va pune in vanzare pentru clientii sai, iata ce vom vedea.

iPhone 2020 touch id

iPhone 2020. Viitoarele modele de telefoane ale companiei Apple sunt mai mult ca sigur in momentul de fata in plin proces de dezvoltare, chiar daca deocamdata pe plan secund pentru cei din Cupertino in momentul de fata. Chiar si asa, pentru telefoanele iPhone 2020 sunt anuntate noutati extrem de interesante, insa deocamdata doar de catre analistii care intentioneaza sa investeasca in actiunile celor din Cupertino pentru a face si mai mult profit.

iPhone 2020. Informatiile vin de la parteneri ai companiei Apple, pe care analistii i-au vizitati in perioada recenta, si vorbim despre cateva anunturi extrem de surprinzatoare in ceea ce le priveste. Mai exact, pentru telefoanele de anul viitor este asteptata implementarea suportului pentru retele 5G, insa si noi camera care au implementat un senzor 3D ToF, adica unul care ar imbunatati radical inregistrarea de poze cu efect de adancime.

iPhone 2020. Noutati INCREDIBILE Anuntate pentru Telefoane

iPhone 2020. O schimbare mult mai importanta vine totusi pentru ecrane, deoarece un citito de amprente acustic va permite scanarea amprentelor in orice regiune a ecranului, ceva ce utilizatorii cer si acum. Practic pentru iPhone 2020 ar urma sa fie reimplementat Touch ID, doar ca nu intr-un buton dedicat, ci printr-o tehnologie inovatoare care va permite atingerea oricarei portiuni a ecranului pentru ca amprenta sa fie scanata, si telefonul deblocat.

2020 iPhones will have more significant changes, including 5G support, 3D sensing via the rear camera system, and acoustic fingerprint technology that could allow for full-screen Touch ID.

iPhone 2020. Apple are deja cateva brevete de inventie care descriu moduri prin care Touch ID poate fi readus in ecranele telefoanelor sale, iar anul viitor ar urma as fie cel in care totul va fi posibil. Nu se stie si ce schimbari de design ar trebui sa fie oferite impreuna cu telefoanele iPhone 2020, insa e de asteptat ca acestea sa fie mici, sau inexistente, iar asta pentru ca Apple nu prea are motive serioase sa faca schimbari majore.

iPhone 2020. In baza a ceea ce stim de foarte mult timp, compania Apple urmeaza sa lanseze aceste modele de telefoane in toamna anului viitor, luna septembrie fiind cea mai probabila pentru dezvaluire.

51 COMENTARII

  1. macar pentru la anu sa vina cu ceva interesant pentru ca anul acesta este doliu total! touch id este fantastic pe langa face id iar daca scapa si de decupajul din ecran o sa arate si el a telefon! camera pe de alta parte desi o sa fie mai buna imi e sa nu o puna tot in patratul ala ridicol. Altfel abia il astept !

  2. Acum 3 ani, era unul desptept pe aici ce spune ca daca Apple ar pune senzor de amprenta in display, macar o sa o faca asa cum trebuie, pe macar jumatate de display daca nu pe tot…sa ai securitate si intuitie…cine era
    A da, Srb Srb, dar chiar si asa tot faceID este viitorul…cred ca asta va ramane doar un zvon

  3. Nu am auzit pe nimeni până acum că s-ar întoarce la Touch ID după ce a folosit Face ID. Inclusiv eu, poate să-l bage în ecrane că tot Face ID este mult mai util.

    Dacă tu vorbeşti din concepte sau că nu îți place notch-ul şi îl numeşti un telefon “prosť” cred că singurul “prosť” este cel care vorbeşte despre un produs pe care nu îl are.

  4. cred că singurul “prosť” este cel care vorbeşte despre un produs pe care nu îl are.”

    În sfârșit scrii ceva adevărat, pentru că și reciproca este adevărată, mai ales la tine, când tot susțineai că ai Note 9.

  5. acel om , daca te uiti la stirea din 2016 despre iphone cu senzor in display, a scris ca DACA vor face asa ceva, macar o sa ofere pe tot display sau macar jumate, ca sa fie intuitiv si securizat ! Plus ca asta nu inseamna ca renunta la faceID, ba din contra
    IQ de 3x ca al tau…gandeste-te omul a spus-o in 2016 !!!!

  6. nu am zis ca e prost dar e mai lent si imi place mult mai mult touch unlock so nu vad care e problema ta. tine de preferinta fiecaruia. plimba-ursu!

  7. La ce incapacitate de înțelegere ai tu, e clar că ai tras concluzia asta. Dar de ce nu scrie ce Versiune de hardware ai tu? Si de ce îți afișează Unknown SIM?

    ????
    Ai mers la magazin, si schimbat numele utilizatorului, și ai salvat poza ca să ma impresionezi.
    În august vin în România și vreau să ne vedem. Ești de acord?

  8. Eşti la fel de inapt ca Android-ul lui Samsung, sunt două SIM-uri băgate şi la ce bun este telefonul, recunoaşte doar 1 SIM. Am developer mode activat, nici atât nu eşti în stare. ???

    Atât de mult te-a afectat la portofel să-ți cumperi jaful ăsta de telefon?! Hahaha. Ce IQ de om limitat.

    Nu mă întâlnesc cu ratați, sorry.

    https://uploads.disquscdn.com/images/51dcfc1743d1c212b8972d1eeabe256f90db1eabb2f9a5d4630dff55cd563498.jpg

    https://uploads.disquscdn.com/images/11e3584555824f6458a121139f5338d787ae9bad36d03e672060a3a42c8144cf.jpg

  9. Paraipan ăsta e atât de frustrat din cauză lag-ului de pe Samsung-ul pe care îl foloseşte. Îi încetineşte şi memoria. ??‍♂️

  10. De ce zici ca acel user Claudiu sau Srb are caracter mizerabil? Tocmai, omul a stiut de acum 3 ani de zile cum procedeaza Apple
    Tocmai, arata ca tu jignind niste oameni ce au dreptate, nu iti place cand esti pus la zid datorita ca nu te pricepi cam la nimic din ce am observat, nici macar la putina gramatica

  11. poftim? nu ma confunda cu tine, eu nu am nevoie de mai multe conturi, nu fac spam ca sa am nevoie de alt cont….doar voi astia care sunteti banati va mai faceti altul….deci e clar pt tine ca te faci de kktt la fiecare comentariu Partzan?
    Te rugam sa nu mai faci spam, daca ai ceva de spus la articol ok, altfel te impuscam

  12. zici de altii ca au conturi cand dovada tu ai,
    zici de altii ca sunt o gluma, cand dovada, tu esti
    Serios, am ajuns toti sa ne stergem cu tine la fund

  13. Băi puștiulică, tu mergi la școală. Tu nu vezi numărul de telefon acolo? Tu nu vezi că sunt 2 două SIM-uri? Se vede ce fel de persoane folosesc Android-ul, hahaha. ?‍♂️

    Developer mode (deștept ca pixul ce ești) se activează din About phone — Software information și apeși de 7 ori pe Build number.

    I-a tu poză de pe Google cu Note 9 și fă ceea ce am făcut eu să vedem dacă îți iese. ???

    Ai văzut atâtea print-uri în “Live message” pe care le-am făcut în Note 9 şi tu scrii inepția asta cu setările? Hahaha. Pune o poză cu Note 9-le tău, sărăcie.

  14. De ce va certai pe telefoane ?? Cui ii pasa de pe ce os vezi facebook si instagram ?? Nu aveti si voi femei ?? Aveti bataturi in palma

  15. Păi nu doar că eşti sărac dar eşti şi chior de nu vezi numărul de telefon. ?

    Aştept print-ul cum ți-ai activat Developer mode pe Note 9. ???

  16. Cine zice că sunt sărac? Tu nici nu mai văzut vreodată , nici nu stii unde stau , nici nu stii dacă chiar mă cheamă Valentin dar zici că-s sărac . Da bravo mă , destept mai esti ! Se vede că esti frustrat mă țărane dacă asa vorbesti pe un site . Bravo ! Bravo !

  17. Adevărat! Tot ea behăia că Samsung renunță la Iris Scan pentru că e o porcărie de tehnologie. Acum, la Apple e normal.

    Ființe fără coloană vertebrală care se îndoaie în funcție de cum suflă Apple.

  18. el zicea guma, tu zici “shit” vezi…nici tu nu prea intelegi ce iti zice colegul de celula sau nu stii cum se scrie guma in engleza

  19. Banuiesc ca vorbeai despre tine la ce raspuns ai dat la intrebarea mea.
    Tu observ ca nu esti capabil sa raspunzi la o simpla intrebare, si la ce limbaj ai, este clar ca esti caracterul despre care vorbesti tu pe aici

  20. Eu am coloană, stai liniștit. Nu voi spune niciodată că e bine ce face compania X iar după ce compania X schimbă acel ceva contrar a ceea ce susțineam anterior, eu să vin și să găsesc scuze ca să susține iar schimbarea.
    Cine ți-a zis ca Samsung a renunțat la Iris Scan? Cât despre renunțarea la Face id, evident că vorbesc în funcție de zvon.
    Așa pot spune și despre renunțarea la carcasa de aluminiu pe care voi iFanii o lăudați în detrimentul carcasei de sticlă S8. Atunci, Serebe-lașul spunea că dacă Apple renunță la o tehnologie, nu o mai adoptă niciodată.
    Iaca nu e așa, și de-aia spun că oameni ca Serebe-lașul nu au coloană vertebrală. Sunt nevertebrate.

  21. De ce nu îți iei iPhuny, dacă tot nu e bun Note 9? Aaa.. Stai că iPhuny nu știe să funcționeze cu două SIM-uri, la cât de bun este ???

    Și ce dacă ai Developer mode activat? Și eu îl am activat și mie îmi arată altfel informațiile.
    Tu ești incapabil să trimiți un printscreen cu articolul și răspunsul din contul tău disqus. Tu aștepți promoții și oferte să îți cumperi un smartphone și te dai mare bogat.

  22. De câte ori nu am spus că am iPhone Xs Max și Note 9 l-am pus în sertar de ceva vreme? Promoții cred că aștepți tu că nu ai fost capabil să-ți cumperi S10, hahaha. Telefoanele le am exact din ziua în care s-au lansat. E peste Note 9 cu mult…

    Oh, Doamne, că de m-aș pune la mintea ta mică și îngustă, ți-aș da mumu în fața familie tale. :))))

    Aștept poză cu iPhone-ul tău…că ești atât de inapt încât văd că vorbești despre produse pe care nu le ai și tu mai vorbești de alții. :)))

    Vrei print și cu Apple Pay via Barclays UK bancă de investiții? :))))))

  23. De fapt iPhone-ul e atât de şmecher încât are eSIM. Adică fără cartele şi funcționează perfect. ?

    De câte ori nu am spus că am iPhone Xs Max și Note 9 l-am pus în sertar de ceva vreme? Promoții cred că aștepți tu că nu ai fost capabil să-ți cumperi S10, hahaha. Telefoanele le am exact din ziua în care s-au lansat. E peste Note 9 cu mult…

    Oh, Doamne, că de m-aș pune la mintea ta mică și îngustă, ți-aș da mumu în fața familie tale. :))))

    Aștept poză cu iPhone-ul tău…că ești atât de inapt încât văd că vorbești despre produse pe care nu le ai și tu mai vorbești de alții. :)))

    Vrei print și cu Apple Pay via Barclays UK bancă de investiții? :))))))

  24. “Cine ti-a zis ca Samsung a renunțat la Iris Scan”?
    In ce model de Samsung vom vedea in viitor iris scan??
    Note 10,S11,Note 11? Note 10 se pare ca nu iar S11 mai mult ca sigur ca nu.
    Eu zic ca e istorie deja iris scan.

  25. Ai văzut tu vreunul din modelele enumerate de tine? Așa pot spune și eu că nu ai văzut ecran OLED in iPhone 12, iPhone 13 sau iPad 2025

  26. Da,toate zvonurile arată ca Note 10 nu va avea! Deci te mai întreb odată,pe ce te bazezi când spui ca Samsung nu renunța la iris scan? Dacă ești sigur ca nu renunța,înseamnă ca tu știi ca un model anume va avea in viitor,care este acesta?