Samsung GALAXY FOLD. Vestea PROASTA despre LANSARE

Samsung GALAXY FOLD. O veste foarte proasta privind lansarea noului model de smartphone a venit pentru clientii care au precomandat produsul de la coreeni.

Samsung GALAXY FOLD anulari

Samsung GALAXY FOLD. O veste foarte proasta privind lansare noului model de smartphone a venit in cursul acestei zile, iar asta dupa ce multe zvonuri anuntau ca lucrurile se apropie de o rezolvare conform dorintelor clientilor. Mai exact, se pare ca lansarea Samsung GALAXY FOLD este mult mai departe decat se credea, iar asta pentru ca Best Buy, unui dintre cele mai mari lanturi de magazine din SUA, a anulat toate precomenzile pentru telefoane.

Samsung GALAXY FOLD. Lantul de magazine a afirmat ca decizia de a anula toate precomenzile pentru telefonul pliabil al coreenilor a avut la baza dorinta lor de a pune clientul inaintea produsului. La luarea deciziei a contribuit foarte mult si faptul ca Samsung inca nu a oferit vreo informatie cu privire la noua data pentru lansarea Samsung GALAXY FOLD, deci magazinul nici macar nu stia cand ar putea incepe sa livreze telefoanele pentru clientii sai.

Samsung GALAXY FOLD. Vestea PROASTA despre LANSARE

Samsung GALAXY FOLD. Clientii carora le-au fost anulate precomenzile au primit cupoane care le permit sa beneficieze de reduceri de pana la 100 de dolari pentru produsele cumparate de la Best Buy, inclusiv cand telefonul va fi pus in vanzare. Practic, toti cei care au precomandat Samsung GALAXY FOLD de la Best Buy au ocazia de a-l cumpara si cu o reducere de 100 de dolari, iar asta ca un fel de recompensa pentru ca au trecut prin toata aceasta situatie.

However, with breakthrough designs and technology come many hurdles and the possibility to face a plethora of unforeseen hiccups. These hurdles have led Samsung to postpone the release of the Galaxy Fold, and Samsung has not provided a new release date. Because we put our customers first and want to ensure they are taken care of in the best possible manner, Best Buy has decided to cancel all current pre-orders for the Samsung Galaxy Fold.

Samsung GALAXY FOLD. Lasand reducerea la o parte, e destul de clar faptul ca Samsung inca nu stie cand ar putea lansa telefonul, iar asta pentru ca si-ar fi anuntat cu siguranta partenerii in legatura cu repunerea in vanzare. Avand in vedere ca Samsung GALAXY FOLD trece acum printr-un proces de modificare si reverificare, e foarte posibil ca acesta sa fie inca departe de a fi pregatit pentru a fi repus in vanzare de catre compania coreeana.

Samsung GALAXY FOLD. Partea buna pentru Samsung in momentul de fata este ca Huawei MATE X nu va fi lansat prea curand din cauza sanctiunilor impuse de catre SUA, asa ca Samsung nu prea are motive sa se grabeasca prea mult.

7 COMENTARII

  1. boss astia macar incearca, vin cu ceva nou..nu le a iesit acuma..poate la anul…bine ca marul vine cu aplicatie de ziare, fac filme….inovatie canci pe partea de hardware..cumpara de la altii.. tu ce ai inventat de cand te ai nascut?

  2. Păi Apple nu poate să facă niste banale pad-uri de încărcare wireless . Nu poți compara un banal pad cu un telefon pliabil