iPhone 13 LIVE cu Lansarea Transmisa Fanilor Apple (VIDEO)

iPhone 13 vine live intr-o conferinta de lansare pe care compania Apple o organizeaza in aceasta seara si pe care oricine din intreaga lume o va putea urmari de pe propriul iDevice, Mac, Apple TV. Conferinta pentru lansarea live iPhone 13 este un eveniment programat pentru ora 20:00, ora Romaniei, iar multumita stream-ului video de mai sus il puteti vedea de pe orice fel de dispozitiv care are o conexiune de internet, indiferent unde in lume v-ati afla.

iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, vor fi dezvaluite in mod oficial in aceasta seara de catre compania Apple, cel mai probabil impreuna cu AirPods 3, Apple Watch 7 si nou servicii cloud. Apple nu va prezenta live iPhone 13 ignorand iOS 15, care va sta la baza noilor telefoane, astfel ca vom vedea o noua prezentare si pentru noutatile pe care acest sistem de operare urmeaza sa ni le aduca, cel mai probabil chiar incepand de saptamana viitoare.

iPhone 13 LIVE cu Lansarea Transmisa Fanilor Apple (VIDEO)

Live iPhone 13 va fi un eveniment pe care milioane de oameni din intreaga lume il vor urmari in direct, iar asta pentru ca asteptarile sunt foarte mari in ceea ce priveste noua serie de telefoane. Oamenii asteapta ecrane mai mari cu rezolutii mai mari si rate de refresh de 120 Hz, baterii de capacitate mai mare, medii de stocare mai mari, camere mai bune, incarcare mai rapida, procesoare mai performante, insa realitatea este ca iPhone va oferi doar unele dintre schimbari.

Lansarea iPhone 13 ar urma sa aiba loc pe 24 septembrie, cu precomenzi deschise din 17 septembrie pentru unele dintre tarile in care compania Apple isi vinde produsele in momentul de fata. Daca ar fi sa ne gandim la lansarea iPhone 13 in Romania, atunci ne putem astepta ca precomenzile sa fie deschise pe 24 septembrie, iar lansarea sa aiba loc pe 1 octombrie, dar aceste date vor fi dezvaluite in aceasta seara de catre compania Apple.

iPhone 13 este una dintre cele mai asteptate serii de telefoane din anul 2021, dar va fi cel mai probabil cea mai vanduta, asa cum reuseste in fiecare an Apple cu toate modelele sale noi.