Samsung GALAXY S10. UPDATE cu NOI FUNCTII LANSAT

Samsung GALAXY S10. Un update important cu noi functii a fost lansat de catre compania Samsung pentru clienti, iata de ce schimbari beneficiaza toata lumea.

Samsung GALAXY S10 update

Samsung GALAXY S10. Un update important a fost lansat de catre compania Samsung noaptea trecuta pentru utilizatorii acestei serii de telefoane din intreaga lume, totul venind ca o surpriza foarte buna pentru clienti. Mai exact, Samsung GALAXY S10 are parte de o actualizare a sistemului de operare, care aduce noi functii importante pentru utilizatori, dar si imbunatatiri pentru aplicatia camera, ceva ce va face experienta de utilizare mai buna.

Samsung GALAXY S10. Noul update a fost lansat deocamdata doar in Europa de catre compania Samsung, utilizatorii din cateva tari putand deja sa instaleze software-ul, el fiind propagat la nivel global. Cele mai mari imbunatatiri sunt pentru functia “Night Mode” pentru camera, cei de la Samsung permitand inregistrarea de poze care sunt mai luminoase in conditii de luminozitate foarte scazuta, ceva ce in general e o problema pentru camere.

Samsung GALAXY S10. UPDATE cu NOI FUNCTII LANSAT

Samsung GALAXY S10. Diferentele intre pozele facute inainte si dup actualizare folosind “Night Mode” sunt foarte mari pentru utilizatorii din lumea intreaga, cei de la Samsung reusind sa obtina mai mult din senzorii sai de imagine. Mai mult decat atat, functia “Night Mode” poate fi folosita acum si cu senzorul ultra-wide al camerei, nu doar cu cel principal, deci utilizatorii pot obtine imagini mai bune si cand fac poze pentru peisaje mai mari.

… it appears that the Galaxy S10’s decent Night mode has just been upgraded to very good. The differences are quite important as the update reduces noise that sometimes appears in night pictures. Moreover, Galaxy S10 users will now be able to use the Night mode with the ultra-wide camera. Another important improvement is the fact that you can take Live Focus photos with the telephoto lens, something that was only possible with the Galaxy S10 5G.

Samsung GALAXY S10. Separat de asta, pozele cu efect de tip bokeh facute folosind functia “Live Focus” pot fi inregistrate acum si folosind senzorul telephoto al camerei, nu doar cel principal. Aceasta functionalitate era oferita pana acum doar pentru versiunea 5G a telefoanelor Samsung GALAXY S10, insa iata ca si cele normale pot beneficia de aceeasi functionalitate dupa instalarea actualizarii, ceea ce e o schimbare foarte buna.

Samsung GALAXY S10. Avand in vedere ca actualizarea este distribuita in momentul de fata in intreaga lume, va fi nevoie de cateva zile pana cand o veti putea instala inclusiv in Romania, deci trebuie sa mai avem rabdare.

3 COMENTARII