Samsung GALAXY S10. DEZASTRU pentru Noile Telefoane

Samsung GALAXY S10. Dezastrul pare sa fi lovit seria de telefoane ale companiei coreene, iata ce se intampla in momentul de fata cu ele, si cat de serioasa e situatia.

Samsung GALAXY S10 dezastru

Samsung GALAXY S10. Dupa un inceput extrem de bun pentru telefoanele vandute de catre compania Samsung, iata ca in luna mai lucrurile merg exact in sens invers pentru ea, din pacate pentru toata lumea. Se pare ca in China Samsung GALAXY S10 are probleme extrem de mari din cauza OnePlus 7 Pro, telefoanele lansate de catre chinezi acaparand cam toata atentia clientilor de pe piata locala, iar situatia incepe sa devina dezastruoasa pentru Samsung.

Samsung GALAXY S10. Unul dintre cei care prezinta in mod regulat noutati despre produsele companiei Samsung sustine acum ca lucrurile incep sa devina foarte dificile pentru coreeni, clientii incepand sa renunte la telefoane. OnePlus 7 Pro, care este mult mai ieftin decat Samsung GALAXY S10, i-a convins pe multi sa-si vanda telefoanele cumparate de la Samsung pentru a face trecerea la noile modele ale chinezilor, ceva ce parea imposibil acum vreo luna.

Samsung GALAXY S10. DEZASTRU pentru Noile Telefoane

Samsung GALAXY S10 dezastru china

Samsung GALAXY S10. Multumita acestui telefon, compania coreeana a reusit sa-si creasca cota de piata in China la peste 1% dupa un an in care a fost mereu sub aceasta valoare, dar totul urmeaza sa se evaporeze curand. OnePlus 7 Pro a inregistrat precomenzi pentru 1 milion de unitati chiar in momentul lansarii, cam la fel de multe precum vanzarile Samsung GALAXY S10 dupa lansare, iar pretul mai mic pentru telefonul OnePlus a contat foarte mult pentru aceasta evolutie.

Samsung GALAXY S10. Nici macar lansarea seriei Huawei P30 n-a avut anunturi de acest gen in ceea ce priveste telefoanele companiei Samsung, insa OnePlus are avantajul de a oferi preturi mai mici chiar si decat Huawei. Desi Samsung GALAXY S10 este, din punct de vedere tehnologic, superior produselor oferite de catre OnePlus 7 Pro, iata ca in final pretul conteaza cel mai mult pentru chinezi, iar aici Samsung nu prea are cum sa rezolve situatia, din pacate.

Samsung GALAXY S10. Pentru a “reimprospata” seria de telefoane, coreenii au decis sa lanseze si versiuni rosii ale telefoanelor din serie, insa acestea vor avea preturi la fel de mari precum modelele anterioare, deci succesul nu este garantat.

13 COMENTARII

  1. Samsung nu are probleme, e producator de componente, daca nu mai merge cu vanzarea de telefoane nu va faceti griji ca vand doar componente. Cu drumul liber facut de huawei, samsung sta bine. OnePlus nu are puterea huawei, nici nu pot produce mai mult de X milioane de dispozitive.

  2. Se vede ca articolul asta este scris de un habarnist si un analfabet… cand are de gând iDevice sa devina un site demn de bagat in seama?

    PS: ‘evaporeze’? Really?

  3. Mor? ce aberatii puteti sa scoateți unii dintre voi. În timp ce apple isi pierde net worthu cu peste 400 de milioane de dolari pe an din cauza vânzărilor extrem de proaste ale pseudo telefoanelor ce le vand Samsung ramane compania #1 in vanzarea de telefoane global. Keep eating iShit. ?