iPhone 11, XR 2019 vin cu TREI SCHIMBARI MARI

iPhone 11, iPhone 11 Max si iPhone XR 2019 au anuntate trei schimbari importante inaintea lansarii, iata ce va oferi compania Apple pentru clientii sai.

iPhone 11 XR 2019 SCHIMBARI

iPhone 11, iPhone 11 Max si iPhone XR 2019 vor fi lansate in toamna acestui an, si trei schimbari foarte importante au fost deja anuntate pentru telefoanele care vor ajunge pe piata. Mai exact, pentru iPhone 11, iPhone 11 Max, si iPhone XR 2019 avem o prima schimbare care se refera la camera tripla pe care compania Apple o va implementa in telefoanele sale, dar stiam deja ca acest lucru urmeaza sa fie oferit pentru clientii din lumea intreaga, deci nu e o surpriza.

iPhone 11, iPhone 11 Max vor avea si o alta schimbare foarte importanta, care a fost anuntata inca de anul trecut, mai exact, eliminarea 3D Touch in totalitate din ecrane, iPhone XR venind fara aceasta tehnologie a americanilor. Pentru seria iPhone 11, 3D Touch va fi deasemenea eliminat pentru ca, probabil, Apple nu mai gaseste loc in carcasele telefoanelor pentru componente, iar functionalitatea poate fi oferita si fara ele, cam cum se intampla la iPhone XR.

iPhone 11, XR 2019 vin cu TREI SCHIMBARI MARI

iPhone XR 2019 urmeaza sa aiba deasemenea o alta schimbare foarte importanta, mai exact, va fi lansat cu 4 GB de memorie RAM, in loc de 3 GB RAM, cat au modelele vandute in momentul de fata pentru clienti. Cresterea cantitatii de memorie RAM pentru iphone XR 2019 e o necesitate din moment ce actualele modele nu au performante chiar atat de bune, iar cei de la Apple vor sa isi creasca vanzarile, deci sunt obligati sa si ofere mai multe pentru clienti.

The trio of high-end 2019 iPhones will have relatively few design changes, beyond additional rear camera lenses, with production set to ramp up in the typical July-August timeframe. 3D Touch will be eliminated in all 2019 iPhones as Barclays previously predicted, possibly signaling a Haptic Touch expansion. The next-generation iPhone XR will have 4GB of RAM, up from 3GB.

iPhone 11, iPhone 11 Max, si iPhone XR 2019 vor avea deasemenea noi procesoare A13 produse de catre compania Apple, si fabricate de catre TSMC, RAM imbunatatit, dar si medii de stocare mult mai rapide. Ca o surpriza interesanta, cei de la Apple vor oferi cel putin in cutia iPhone 11, iPhone 11 Max un incarcator de 18W pentru a facilita incarcarea rapida chiar din momentul achizitiei, ceea ce e o schimbare buna.

iPhone 11, iPhone 11 Max, si iPhone XR 2019 vor fi prezentate de catre compania Apple, cel mai probabil, in luna septembrie a acestui an, iar lansarea ar urma sa aiba loc tot atunci.

6 COMENTARII