Apple si Laboratorul SECRET pentru Noile Produse

Apple laborator secret

Compania Apple a creat un laborator secret in care testeaza multe dintre noile produse pe care le lanseaza pe piata, in special in ceea ce priveste componentele lor. Apple le-a permis jurnalistilor catorva publicatii sa vada cum sunt testate componentele pentru produsele sale, sute de chip-uri fiind verificate de catre inginerii sai.

In acest laborator cei de la Apple testeaza componente diverse de la procesoare si pana la ecrane pentru iPhone, totul pentru a asigura cea mai buna calitate posibila. Apple testeaza chip-urile pentru produse, in special iPhone, in conditii extreme care variaza de la -40 de grade Celsius, si pana la 110 grade Celsius, pentru a vedea cat de bine rezista.

Apple si Laboratorul SECRET pentru Noile Produse

Apple vrea sa vada daca aceste chip-uri pot ceda in asemenea conditii, si pot deveni mai vulnerabile in fata hackerilor, incercand sa rezolve orice fel de probleme descoperite. Apple testeaza acum acolo chip-uri care vor ajunge in produse abia peste cativa ani, insa verificarile au menirea de a asigura ca ele respecta cele mai inalte standarde de securitate.

It might seem unlikely that any normal phone would be subjected to this kind of beating, given the chance of their owners going through an environment that chills them to -40C or heats them to 110C. But the fear here is not normal at all. If the chips were found to be insecure under this kind of pressure, then bad actors would immediately start putting phones through it, and all the data they store could be boiled out of them.

Cei din conducerea companiei Apple au permis vizitarea laboratorului special pentru a arata ce sunt dispusi sa faca pentru a asigura cea mai buna securitate pentru produse. Apple a pus securitatea in prim-plan pentru mai toate produsele pe care le vinde, ironizandu-si competitorii pentru lipsa unei griji similare, iar asta i-a atras multe laude.