RCS & RDS. Anuntul foarte IMPORTANT Facut Azi

RCS & RDS. Compania romaneasca a luat foarte multa lume prin surprindere astazi cu un anunt foarte important, iata ce a facut in secret pana in prezent.

RCS & RDS ungaria

RCS & RDS. Compania romaneasca a surprins astazi cu un anunt foarte important care reprezinta indeplinirea unor pregatiri facute in ultimii 4 ani de zile, si vorbim despre o schimbare foarte importanta. Mai exact, cei de la RCS & RDS au anuntat in mod oficial astazi ca DIGI Kft., filiala din Ungaria a companiei romanesti, va lansa o retea de telefonie mobila pe plan local, iar asta dupa 4 ani incare a facut investitii importante pentru a putea oferi serviciile.

RCS & RDS. Multumita lansarii retelei de telefonie mobila din Ungaria, compania va avea acolo exact acelasi tip de oferta precum in Romania, avand in portofoliu servicii complete fix-mobil. Practic, RCS & RDS poate oferi pentru maghiari servicii de televiziune, internet fix, telefonix fisa, si telefonie mobila in pachete complete pe care clientii le pot cumpara la preturi competitive, iar asta o va ajuta sa-si creasca insarile si mai mult in anul 2019, plus dupa aceea.

RCS & RDS. Anuntul foarte IMPORTANT Facut Azi

RCS & RDS. Reteaua de telefonie mobila din Ungaria este construita folosind tehnologiile 2G si 4G, iar clientii beneficiaza inclusiv de functii precum VoLTE, sau VoWiFi, adica exact ceea ce exista si in Romania. Exact precum in Romania, ce de la RCS & RDS au acoperire limitata in tara, insa desigur ca promit sa o extinda la mai multe zone, dar asta se va intampal in timp, prin investitii facute cu cap, si pe perioade destul de lungi.

DIGI Kft., filiala din Ungaria a DIGI Communications N.V. care deține în România grupul DIGI | RCS & RDS , lansează luni, 27 mai 2019, serviciile de comunicații mobile prin propria rețea, în urma unui amplu proces de investiții, planificare și implementare, derulat în ultimii 4 ani. Rețeaua DIGI Mobil din Ungaria înglobează cele mai recente dezvoltări din domeniul comunicațiilor mobile, utilizând standardul 4G pentru telefoanele de ultimă generație. În același timp, rețeaua utilizează și standardul 2G, pentru compatibilitatea cu telefoanele existente, pentru serviciul de voce.

RCS & RDS. Lansand reteaua de telefonie mobila, operatorul pune la dispozitia clientilor inclusiv o gama diversificata de telefoane pe care acestia le pot cumpara pentru a-i folosi serviciile pe plan local. Avand in vedere ca RCS & RDS a reusit sa castige foarte multi clienti pe pietele din Italia si Spania cu serviciile oferite, e foarte usor de estimat ca si in Ungaria va avea parte de un succes cel putin la fel de mare, dar mult mai rapid.

RCS & RDS. Desi este romaneasca, aceasta companie este una multinationala, si reuseste sa inregistreze un succes surprinzator de mare pe plan international in momentul de fata.