Google Maps. Update cu o Functie MAJORA LANSATA

Google Maps. O noua actualizare a fost lansata de catre compania Google cu o functie foarte importanta care aduce o schimbare utila pentru telefoane iOS si Android.

Google Maps explore

Google Maps. O actualizare cu o functie foarte importanta a fost lansata de catre compania Google pentru utilizatorii din lumea intreaga, iar aici vorbim despre o schimbare atat pentru iPhone, cat si pentru Android. Mai exact, vorbim despre un update pentru Google Maps care aduce pentru telefoane posibilitatea de a descoperi mult mai usor ceea ce se afla in jurul nostru folosind sectiunea Explore implementata in aplicatia pentru harti online a americanilor.

Google Maps. In imaginea de mai jos puteti vedea schimbarea implementata pentru aplicatia celor de la Google, de catre compania americana, ea adaugand un al doilea rand cu categorii de locatii pe care le putem descoperi. Puteti vedea ca Google Maps ii ajuta pe oameni sa descopere mai usor locatii din mai multe categorii de obiective aflate in preajma lor, iar asta simplifica procesul de cautare, dar il si scurteaza substantial in acelasi timp.

Google Maps. Update cu o Functie MAJORA LANSATA

Google Maps explore iconite

Google Maps. Prin afisarea celor doua randuri de iconite cu categorii de locatii pe care le putem explora, aplicatia nu mai afiseaza imagini de preview cu tipurile de locatii pe care le putem descoperi. Schimbarea este una interesanta, si ramane de vazut cam cata lume va aprecia modul nou in care pot fi descoperite locatiile prin sectiunea Explore, iar asta pentru ca multa lume se obisnuise cu modul anterior de folosire a aplicatiei.

Google Maps explore iconite locatii

Google Maps. Separat de formatul in care iconitele sunt afisate in doua randuri pentru accesarea categoriilor de locatii, exista un al doilea design pe care compania Google il testeaza. Mai exact, vedeti in cea de-a doua imagine ca Google Maps poate lista deasemenea toate iconitele intr-un singur rand pentru a afisa si imagini de preview pentru tipurile de locatii pe care le putem vizita, ambele formate fiind aproximativ la fel de utile.

Google Maps. Schimbarea pentru aplicatia de harti online este propagata in lumea intreaga in momentul de fata, asa ca daca inca nu o puteti vedea in Romania, va trebui sa mai aveti putina rabdare.