Samsung GALAXY S10. Functia COPIATA de iPhone 11

Samsung GALAXY S10. O noua functie importanta va fi copiata de catre compania Apple pentru iPhone 11, iata de ce vor avea parte clientii sai din toamna.

Samsung GALAXY S10 bluetooth

Samsung GALAXY S10. Noile modele de telefoane pe care compania Samsung le-a lansat pentru clientii din lumea intreaga au o functie foarte interesanta pe care multi o apreciaza, si pe care Apple vrea sa o implementeze in iPhone 11. Mai exact, cei de la Samsung au ales sa ofere in continuare in telefoanele Samsung GALAXY S10 o functie care le permite utilizatorilor sa asculte muzica din telefon pe doua dispozitive Bluetooth separate, fie ca sunt casti, boxe, etc.

Samsung GALAXY S10. Functia este atat de utila incat si cei de la Apple s-au gandit ca o pot implementa in propriile telefoane, astfel ca in iPhone 11 urmeaza sa ajunga pentru clientii care asteapta telefoanele. Bluetooth Dual Audio este denumirea acestei functii, iar din moment ce Samsung GALAXY S10 o are implementata se pare ca iPhone 11 nu putea fi lansat de catre cei de la Apple fara ea, desi exista alte functii mult mai importante care ar fi utile.

Samsung GALAXY S10. Functia COPIATA de iPhone 11

Samsung GALAXY S10. In mod teoretic, utilizatorii care au Galaxy Buds ar putea asculta muzica pe doua perechi diferite din acelasi telefon, iar iPhone 11 ar putea oferi acelasi lucru inclusiv pentru castile AirPods. Desigur ca Samsung GALAXY S10 nu este singurul telefon Android care are o asemenea functionalitate, cei de la Huawei implementand o functie similara in unele modele, iar acum iPhone 11 va fi doar unul dintre cele care o au implementata.

The next iPhone may be Dual Bulutooth same as Bluetooth Dual Audio etc. which HUAWAI P20 Lite and SAMSUNG Galaxy (from S8 & S8+ Version) mount. However, if Bluetooth becomes Dual. it can re-start the sound simultaneously with 2 Bluetooth earphones.

Samsung GALAXY S10. Din pacate, spre deosebire de versatilitatea telefoanelor coreenilor, e posibil ca in cazul iPhone 11 cei de la Apple sa limiteze functionalitatea doar la produsele proprii. Deocamdata acest lucru nu a fost anuntat de catre cineva, insa avand in vedere modul in care americanii gandesc lucrurile, e foarte posibil sa fie o foarte mare diferenta intre Samsung GALAXY S10 si iPhone 11 din acest punct de vedere.

Samsung GALAXY S10. Tare bine ar fi daca in iPhone 11 Apple ar lua si alte functii utile din telefoanele celor de la Samsung, insa nu stiu daca asta se va intampla intr-un final, sau nu.