Huawei P30 PRO. Preturi in CADERE LIBERA dupa Sanctiuni

Huawei P30 PRO. Preturile telefoanelor mobile sunt in plina cadere in momentul de fata, ajungand la valori extrem de mici dupa pierderea actualizarilor Android.

Huawei P30 PRO cadere

Huawei P30 PRO. Sanctiunile impuse impotriva Huawei in SUA incep sa isi faca din plin efectiele si in Europa, acolo unde telefoanele chinezilor au preturi in cadere libera in momentul de fata, ceea ce era de asteptat. Ramase fara actualizari majore pentru sistemul de operare Android, telefoanele Huawei P30 PRO si-au pierdut o parte extrem de mare din valoare, iar asta pentru ca nu vor mai beneficia de noutatile importante pregatite de catre Google.

Huawei P30 PRO. Mai multe website-uri din Marea Britanie care cumpara telefoane folosite au inceput sa afiseze preturi de 130 – 190 de dolari pentru aceste noi modele de telefoane vandute de catre Huawei. Lansate cu o luna si jumatate in urma la preturi de 1100 de dolari in Marea Britanie, telefoanele Huawei P30 PRO si-au pierdut 90% din valoare in urma sanctiunilor impuse de catre SUA, si ruperea colaborarilor dintre Huawei, Google, si multe alte companii.

Huawei P30 PRO. Preturi in CADERE LIBERA dupa Sanctiuni

Huawei P30 PRO cadere preturi telefoane

Huawei P30 PRO. Practic, toti cei care au platit peste 1000 de dolari pe aceste telefoane se gasesc in momentul de fata in imposibilitatea de a le vinde la orice fel de pret decent, ci la preturile la care in mod normal telefoanele ar fi vandute abia la 1 an dupa lansare. Mai mult decat atat, raman cu telefoane care sunt lipsite de functiile noi care ajung in mod normal pe telefoanele Android prin actualizari, iar asta deoarece Huawei P30 PRO nu poatea vea mai mult de actualizari de securitate.

On the same site, the Huawei P30 Pro, also in good condition, will now return just £100 ($130) to an owner wanting to sell it on. It has lost almost 90% of its value. There are multiple trade-in sites with varied prices being offered, albeit all those I reviewed in preparing this article were showing sharply reduced trade-in offers – GiffGaff also offered £100 ($130), FoneWizard up to £150 ($190).

Huawei P30 PRO. Problema este una foarte serioasa, iar asta pentru ca telefoanele abia au fost lansate, si existau asteptari foarte mari pentru generarea de incasari insemnate pentru compania chinezeasca, dar asta nu se va intampla. Huawei P30 PRO este un telefon care pare sa aiba o evolutie mai proasta decat Samsung GALAXY S9 lansat in primavara anului trecut, dar asta din cauza sanctiunilor SUA, nu pentru ca nu ar fi dorit.

Huawei P30 PRO. Acestea fiind spuse, daca erati interesati sa cumparati un telefon de acest gen, este foarte bine sa va ganditi de 2 ori inainte sa luati o decizie de acest gen.

5 COMENTARII

  1. “Ren said in the interview. “Apple is my teacher, it’s in the lead. As a student, why go against my teacher? Never.””

  2. De la 1000 lire cu soft la 100 lire fara soft,deci 90% din valoarea telefonului e reprezentat de soft! Deci ce e mai important,software-ul sau hardware-ul?
    Cat credeti ca valoreaza un S10+ de 1000 euro fara android? Va zic eu,tot pe acolo.
    Samsung poate sa-i pupe si talpile la google ca fara el trage obloanele.
    Ca si restul,Xiaomi,Oppo,One Plus,etc.

  3. Fara soft e o exagerare aiuritoare. La un pret mic cred ca merita cumparat, indiferent de idioteniile si abuzurile lui Trump.