Google Maps. Romania are o NOUA Functie MAJORA LANSATA

Google Maps. In Romania a fost lansata o noua functie foarte importanta pentru telefoanele iPhone si Android, iata ce poti face in acest moment cu ajutorul ei.

Google Maps politie

Google Maps. Astazi a fost lansata in Romania o noua functie importanta pentru utilizatorii de telefoane iPhone si Android, ea fiind distribuita la noi in tara dupa ce a fost oferita in alte regiuni cu ceva timp in urma. Mai exact, v-am spus ca pentru Google Maps a fost implementata inca de acum cateva luni o functie multumita careia putem vedea radarele amplasate pe drumurile din intreaga tara, iar acum totul a devenit oficial disponibil si in Romania.

Google Maps. Functia este identica cu cea oferita de catre Waze, iar datele sunt preluate, mai mult ca sigur, direct de acolo, astfel ca acum puteti sti unde stau radarele politiei chiar daca folositi aplicatia Google. Waze a fost cumparata de catre Google cu 6 ani de zile in urma, si a fost nevoie de ceva timp pentru ca fucntia sa fie implementata pentru Google Maps, insa iata ca ea a ajuns intr-un final, si e oferita in sfsarsit inclusiv pentru Romania.

Google Maps. Romania are o NOUA Functie MAJORA LANSATA

Google Maps politie radar

Google Maps. Incepand de astazi unii dintre utilizatorii din Romania vor vedea alerte pentru radare pe rutele pe care le creeaza in aplicatie, insa e posibil ca nu toata lumea sa aiba activata inca functia. Puteti vedea in imaginea de mai sus cum sunt prezentate radarele pe harti, o iconita portocalie a unei camere fiind afisata, atat pentru radarele fixe, cat si pentru cele mobile, Google Maps avand acum ceea ce multi apreciaza pentru Waze.

Google Maps. Teoretic, ar trebui sa fie lansata inclusiv o functie care sa permita raportarea acestor radare, iar daca nu o vedeti inca, va trebui sa mai aveti rabdare pana cand va este afisata in aplicatie. Totusi, implementarea acestei functii pentru Google Maps reduce si mai mult dependenta de Waze, iar asta pentru ca aplicatia celor de la Google face deasemenea rutele de navigatie in functie de timpul cel mai scurt pana la destinatie.

Google Maps. Acestea fiind spuse, daca aveti cea mai recenta versiune a aplicatiei pentru iPhone si Android, atunci ar trebui sa vedeti si radarele afisate pe harti, acum, sau in zilele urmatoare.