OnePlus 7 PRO UMILESTE Samsung GALAXY S10 (VIDEO)

Samsung GALAXY S10 este umilit de catre OnePlus 7 PRO intr-o prima demonstratie video, iata cat de bun se dovedeste a fi telefonul chinezilor in final.

Samsung GALAXY S10 umilit OnePlus 7 PRO

OnePlus 7 PRO reuseste sa umileasca Samsung GALAXY S10, asa cum se astepta deja foarte multa lume, noul model de telefon al companiei chinezesti dovedind ca are foarte multe de “spus” in domeniul telefoanelor inteligente. Mai jos puteti vedea un test de performante facut intre un Samsung GALAXY S10 Plus si un OnePlus 7 PRO care au configuratii foarte similare, dar rezultatele obtinute sunt diferite, si nu in favoarea telefonului produs de coreeni.

Samsung GALAXY S10 folosit in acest test este modelul Plus care este echipat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 855, la fel precum cel din OnePlus 7 PRO, acesta fiind cel mai performant pentru telefoanele Android. Samsung GALAXY S10 are deasemenea un mediu de stocare UFS 2.1, fata de cel 3.0 din OnePlus 7 PRO, fiind in “dezavantaj” cu 8 GB RAM, fata de 12 GB RAM, rezolutiile ecranelor fiind identice, iar de aici incolo nimic nu mai e o vreo surpriza.

OnePlus 7 PRO. UMILESTE Samsung GALAXY S10 (VIDEO)

Samsung GALAXY S10 este depasit de catre OnePlus 7 PRO atat in prima parte a testului, cand sunt deschise pentru prima oara aplicatiile in telefoane, si se face putina procesare in cadrul lor. In a doua parte a testului, cand aplicatiile sunt deschise din fundal pe Samsung GALAXY S10 si OnePlus 7 PRO, aici diferenta dintre cele doua modele de telefoane fiind mult mai mica, insa telefonul produs de catre chinezi iese totusi in avantaj, iar asta conteaza cel mai mult.

Samsung GALAXY S10 este cu 250 de dolari mai scump decat OnePlus 7 PRO, daca ne referim la modelele testate aici, insa chiar si in cazul modemelor cu specificatii inferioare, diferentele de pret si performante se pastreaza. Din pacate pentru Samsung GALAXY S10, si clientii telefonului, OnePlus 7 PRO ramane in continuare un telefon din seria celor care au performante foarte bune, iar compania Samsung este din nou depasita de catre chinezi cu un telefon mult mai ieftin.

31 COMENTARII

  1. dragul meu, de prin 2010 Apple a impins html5…dar ce sa stie un om ce nu citeste nu are nimic in cap?!
    Voi in 2010 si in 2014 o ardeati cu flash, si radeati ca iphone nu suporta flash…asa cum radeati si de multe altele…acum ca si voi folositi html5…intoarceti discutia ca niste papagali…
    Asta draga, poate iti merge cu prrostii tai de parinti pe care ii poti duce cu vorba ca nu sunt culti

  2. OnePlus 7 PRO cu 12 gb este de departe cel mai rapid si cel mai bun telefon al anului privind raportul pret-calitate! Nu exista si nu va exista anul acesta cineva sa il intreaca! Au reusit ceva incredibil in timp relativ scurt si sa dai de pamant cu toti greii este mai mult decat respectabil! Il folosesc de o saptamana si pur si simplu ma uimeste in fiecare zi cu performanta iesita din comun! Am uitat complet de iphone de cand il am si este net superior la orice capitol, chiar si la face id ul lui peste pe care APPLE il lauda si ridica in slavi!! Am avut numai iphone de la 4 incoace si nu pot sa zic ca nu am fost multumit insa OP Pro este mult peste orice iphone si nu m-as mai intoarce niciodata la Apple dupa asa experienta placuta! Sigur are si problemele lui insa ecranul si performantele sunt la alt nivel asa ca nici nu mai conteaza. Pt cine nu crede – DA _ exista viata dupa APPLE si chiar una foarte buna! Trebuie doar sa risti si sa faci pasul!

  3. Sa inteleg ca ti-a ajuns OP PRO ? ce iti place?
    Nu are cum sa fie peste faceID pt ca toti au recunoscut ca nu au 3d mapping

  4. Exista viata fara Apple, dar foarte banala
    Cand esti sarac, poti sa spui ca te risti…ca daca nu iti place in partea cealalta nu mai ai bani sa te intorci prea curand…dar cand altii cu bani fac comparatie …este clar ca fara Apple…ar exista doar android si doar windows si am trai cu tehnologiile din ziua de azi 20-30 ani

  5. Acum ca ai mers pe oneplus pro..te simti special? ok am inteles ca nu ai mai avut bani de iphone si acum mergi pe “ce este al meu este cel mai bun”
    Dar doar cand vad ca unii merg pe mecanisme ca in anii 90…OP7 pro se intoarce cu 10 ani in urma si este un dispozitiv ce nu are rezistenta la apa si praf…si clar nu este fiabil
    Inca o data, nu vreau sa ne certam, ca si eu daca as fi avut buget pt telef -700 euro si eu as fi mers probabil pe OP

  6. stiu, la viteza si pixel si samsung erau f rapide pt ca fac 2d…adica nu sunt sigure…se pot debloca cu un video cu tine sau cu o poza…deci este normal sa fie instant procesul, pt ca nu fac 3d maping

  7. pai ce conteaza ca iese sau nu? chiar daca nu o scoti, cele doua bucati raman doua bucati..deci exista intreruperi
    De ce sa schimbi la anul telefonul daca esti multumit de asta?

  8. da daca esti gamer, nu are treaba mac, decat daca iti permiti si ai ce face cu mac pe langa gaming…adica am pe cineva ce face si gaming pe mac…dar ai nevoie de eGPU.
    Chiar folosesti laptop pt gaming si daca da, ce model? Sau desktop?

  9. senzorul de amprenta este cam incet pt orice altceva decat smartphone
    Deci nu cred ca Apple revine, pt ca ei vor sa bage faceID si pe display si pe mac…
    Deja Microsoft etc si ei au face recon pt surface etc si multi altii vor merge in directia aceea…iar peste 10 ani ochelarii AR nu vor folosi senzor de amprenta, pt ca este ne-intuitiv , si vor folosi ceva gen facial recon

  10. daca ai desktop atunci da, este irelevant eGpu…dar daca ai nevoie de asa performanta inseamna ca esti gamer inrait…sa inteleg ca joci la 4k 120fps?

  11. Apple nu va reveni la mecanisme…ei de pe vremea macbook air au vrut sa fie totul solid state…
    Dar chiar ce te-a socat asa tare la OP? android? ca sigur nu mecanismul ala pe care ai zis si tu ca nu il folosesti
    Pt ca restul sunt cam la fel ca pe orice telefon high end